Elon Musk și Grimes au devenit părinți în secret: Miliardarul a dat un nume neobișnuit copilului său

Data publicării:
Elon Musk și Grimes au devenit părinți în secret: Miliardarul a dat un nume neobișnuit copilului său. FOTO: captură video YouTube @Access Hollywood
Elon Musk și Grimes au devenit părinți în secret: Miliardarul a dat un nume neobișnuit copilului său. FOTO: captură video YouTube @Access Hollywood

Într-un gest neașteptat, Elon Musk, unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, a dezvăluit recent, prin noua biografie scrisă de Walter Isaacson, că a avut un fiu în secret anul trecut. 



Cu o carieră în tehnologie și afaceri care a cunoscut numeroase momente de strălucire, Musk a uimit lumea cu un nume neobișnuit pe care l-a ales pentru noul său membru al familiei.

Fiul său, al cărui nume este X Æ A-12, a fost până acum păstrat departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor. Despre alegerea neobișnuită a numelui, Musk a declarat că este o combinație a elementelor care au o semnificație specială pentru el și partenera sa, Claire Boucher, cunoscută și sub numele de Grimes.

Musk a dezvăluit că „X” reprezintă „variabila necunoscută”, o referință la viitorul incert și la necunoscut, „Æ” este o ligatură a două caractere folosită în diverse limbi, inclusiv daneză și norvegiană, și care reprezintă o „ai” sau un „copil unic”. „A-12” se referă la „Arhangel 12”, o alegere care aduce un omagiu avionului Archangel, un prototip de aeronavă foarte avansat, și la numărul 12, care reprezintă „cel mai bun tip de arc”, potrivit lui Musk.

Citește și Elon Musk dezvăluie care este singurul motiv pentru care nu ar mai face copii: Miliardarul arată o latură mai puțin cunoscută a vieții sale, cea de tată

Numele ales de miliardar și partenerul său

Lumea a aflat recent despre noul membru al familiei lui Elon Musk și a artistei canadiane Claire Boucher, cunoscută sub numele de Grimes. Prin intermediul unei noi biografii despre Musk scrisă de Walter Isaacson și un articol publicat în New York Times, a fost dezvăluit că cei doi au adăugat un alt nume neobișnuit listei de nume ale copiilor lor.

Fiul lor, născut în iunie 2022, a primit numele de Techno Mechanicus, dar familia îl alintă cu drag „Tau”. Această alegere de nume se potrivește perfect cu ceea ce ne-am aștepta de la părinții excentrici, care au și alte nume neobișnuite în familia lor, cum ar fi X Æ A-Xii, cunoscut sub numele simplu „X”, și Exa Dark Sideræl, sau „Y”.

Nu este pentru prima dată când Elon Musk devine părinte, Tau fiind al unsprezecelea copil. În trecut, el a avut copii cu diferite partenere, inclusiv Nevada Alexander, care, din nefericire, a murit la doar 10 săptămâni de la naștere. Printre ceilalți copii se numără Griffin, Xavier, Kai, Saxon și Damian, cu prima sa fostă parteneră, și doi gemeni, ale căror nume nu au fost dezvăluite public, rezultați din relația cu Shivon Zilis, un director în cadrul companiei lui Musk.

Cu o familie atât de diversă și nume unice, Elon Musk și Claire Boucher continuă să surprindă și să inspire cu alegerile lor neconvenționale.

Vezi și Elon Musk, acuzații dure: „Liceul progresist i-a spălat creierul fiului meu!”

De unde vine numele „Techno Mechanicus”?

O nouă revelație a stârnit discuții și speculații în rândul fanilor lui Elon Musk, după ce s-a aflat că al treilea fiu secret al magnatului tehnologic poartă un nume cu adevărat neobișnuit - „Techno Mechanicus”. Această alegere de nume a fost imediat legată de universul Warhammer 40K de către unii observatori, care au remarcat similitudini cu numele unei facțiuni din celebrul joc de rol și strategie.

Fandom-ul Warhammer 40K a reacționat rapid la vestea despre numele lui Techno Mechanicus, cu unele glume și remarci care au sugerat că Musk s-ar putea să fi luat inspirație din acest univers science fiction pentru a-și numi copilul. Cu toate acestea, motivul real din spatele acestui nume rămâne un mister, iar Musk nu a oferit încă nicio explicație oficială.

Cu siguranță, acești copii, inclusiv cel mai nou membru al familiei, nu vor avea niciodată dificultăți în a-și face recunoscut numele de familie. Într-adevăr, întrebarea care se ridică acum este cum ar fi procedat Elon Musk dacă s-ar fi confruntat cu reglementările privind numele care există în alte țări, cum ar fi România, în locul Statelor Unite.

Deși numele neobișnuite sunt o trăsătură obișnuită în familia lui Elon Musk, rămâne de văzut dacă Techno Mechanicus va dezvolta o legătură specială cu numele său unic și ce impact va avea acest nume asupra identității sale în viitor. Până atunci, speculațiile cu privire la originea și semnificația acestui nume continuă să fie un subiect de interes pentru fanii lui Musk din întreaga lume.

Citește și Elon Musk, un nou mesaj controversat. Miliardarul susține eliminarea dreptului de vot pentru persoanele fără copii: „Au un interes mic în viitor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel