Familia DC Media Group s-a mărit! Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, a devenit mamă: Prima fotografie cu fetița

Data publicării:
Familia DC Media Group s-a mărit! Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, a devenit mamă: Prima fotografie cu fetița
EXCLUSIV
Familia DC Media Group s-a mărit! Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, a devenit mamă: Prima fotografie cu fetița

Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, a intrat în clubul părinților! Micuța Amalia Ioana a venit pe lume vineri, 29 decembrie 2023, aducând bucurie și emoție în familia ei.



Așteptată cu nerăbdare, fetița a venit pe lume în primele ore ale dimineții. Atât Georgiana, cât și Amalia Ioana se simt excelent și sunt nerăbdătoare să înceapă această frumoasă călătorie împreună. 

Pentru a împărtăși bucuria cu cititorii DC Media Group, Georgiana Ioniță Toader a trimis prima fotografie cu micuța Amalia Ioana, îmbrăcată într-un costum adorabil de Moș Crăciun, informează DCNews.ro.

Georgiana Ioniță Toder: „Am fost întotdeauna pasionată de zona aceasta de parenting”

„Eu am fost întotdeauna pasionată de zona aceasta de parenting, de zona de sănătate. Fiind și jurnalist pe sănătate o lungă perioadă de timp, am avut ocazia să mă intersectez cu profesioniști din domeniu, cu mămici la tot pasul, dar mi-a plăcut mereu să caut în zona aceasta de creștere a copiilor, chiar înainte să fiu însărcinată. Astfel, pot spune că m-am pus la curent cu unele lucruri, însă spaima este reală și cred că orice mămică, oricât de mult s-ar documenta, tot are foarte multe întrebări, are foarte multe frici. 

Din fericire, pentru mine, perioada aceasta de sarcină a fost o oportunitate să descopăr și să învăt și eu, la rândul meu, prin intermediul unor interviuri și întâlniri cu specialiști pe care i-am adus în cadrul emisiunilor pe care le avem la Spectacola, DC News, DC Medical, dar și în interviuri scrise, apeluri telefonice, care mi-au permis să pun întrebări sau curiozități pe care le aveam și eu, la rândul meu, și în felul acesta pot spune că am împușcat doi iepuri. Pe de altă parte, cred că este o motivație în plus să îți faci meseria cât mai bine, atunci când știi că aduci pe lume încă un om, astfel încât să te simți mândru de tine, în primul rând ca persoană și de ce nu, mai târziu să îi poți fi un exemplu. Învăț să îmi fac și treaba bine, la fel de bine sau poate mai bine”, a spus Georgiana Ioniță Toader, în cadrul Părinți Prezenți, o emisiune marca ParintisiPitici.ro.

Urmărește emisiunea integral:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel