Fetița cea mare a lui Codin Maticiuc a împlinit 5 ani. Petrecere într-un cadru de poveste

Data publicării:
Fetița cea mare a lui Codin Maticiuc a împlinit 5 ani. Petrecere într-un cadru de poveste / FOTO: Instagram@Codin Maticiuc
Fetița cea mare a lui Codin Maticiuc a împlinit 5 ani. Petrecere într-un cadru de poveste / FOTO: Instagram@Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au sărbătorit-o pe fiica lor, Smaranda, într-un cadru de poveste.



Smaranda, fiica cea mare a lui Codin Maticiuc și Ana Pandeli a împlinit 5 ani, iar părinții i-au organizat o petrecere de vis. Actorul a dezvăluit că fetița și-a dorit să își serbeze ziua de naștere într-un loc în care niciun alt copil nu a mai făcut-o, iar tatăl său nu a stat pe gânduri și a făcut totul așa cum micuța sa a visat.

„Scânteia mea cu păr blond ciocolatiu împlinește astăzi 5 ani. Îi doresc să fie sănătoasă. Atât ea cât și iubirile ei. Am s-o învăț eu să fie fericita doar cu asta. La multi ani! Te iubesc!”, i-a transmis Codin Maticiuc pe pagina sa de Instagram, unde a postat și o imagine cu fetița sa, potrivit Unica.ro.

De ziua sa, Smaranda a primit tot ce-și putea dori: o petrecere cu zâne, un tort supraetajat cu Mica Sirenă și câteva ore de distracție alături de prietenii ei. Smaranda, care a venit pe lume pe 4 aprilie 2019, s-a născut cu o afecțiune rară și incurabilp, la nivelul ochilor.
„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”, a spus Codin Maticiuc în podcastul lui Cătălin Măruță.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli mai au o fetiță, Ilinca, care a venit pe lume pe 10 octombrie 2022. Soția actorului mai are un băiat, care s-a născut în anul 2010. Codin Maticiuc îl crește ca pe propriul fiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel