Fetița Zurli împreună cu un alt coleg pleacă din Gașca Zurli, proiectul iubit de copii. Reacțiile fanilor și Mirelei Retegan: „Mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt”

Data publicării:
Fetița Zurli împreună cu un alt coleg pleacă din Gașca Zurli, proiectul de succes iubit de copii / FOTO: captură video YouTube @Zurli Official
Fetița Zurli împreună cu un alt coleg pleacă din Gașca Zurli, proiectul de succes iubit de copii / FOTO: captură video YouTube @Zurli Official

Gașca Zurli, proiectul iubit de copii și părinți deopotrivă, suferă o lovitură grea odată cu anunțul surprinzător făcut de Veronica Căliman, cunoscută pentru rolul Fetiței Zurli. 



După peste 15 ani de încântat micuții cu aventurile pline de culoare, Vero Căliman a dezvăluit pe rețelele de socializare că este timpul pentru ea să spună „adio” proiectului Gașca Zurli.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă.

Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot.

Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor.

Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, a scris Vero Căliman pe pagina de Facebook.

Bucătărașul Lulu: „Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar”

Și Ionuț Varodi, cunoscut ca „Bucătărașul Lulu”, a luat decizia la finalul lunii februarie să părăsească Gașca Zurli.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine.

O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu.

Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.

Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Delulu PRoductions - este la bază agenție de publicitate, pentru ca eu și viitoarea mea echipă să ne putem ocupa la cel mai înalt nivel de social media managing. Delulu PRoductions este organizator de evenimente, petreceri, spectacole.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk.

Al vostru, Lulu!”, a scris Ionuț Varodi pe pagina de Facebook.

„Ce se întâmplă cu Gașca Zurli?”

Decizia neașteptată a Veronicăi Căliman și a lui Ionuț Varodi de a-și urma propriul drum în viață a declanșat un val de tristețe printre micuții fani ai proiectului Gașca Zurli. Acești copii au crescut alături de personajele îndrăgite interpretate cu atâta căldură de către acești doi talentați actori.

„Fetiței mele nu-i vine să creadă că nici fetița Zurli nu o să mai facă parte din Gașca Zurli. Vă iubește mult, o să fie greu fără Gașca Zurli echipa completă. Fetița a crescut cu Gașca Zurli, o să ne fie dor de voi!”

„Dragǎ Vero, mi-e foarte greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt.

Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată!

Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr.

Ai un loc special în inima mea.

Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a comentat la postarea Veronicăi Căliman fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan.

„Nu și tuuu...  ce se întâmplă cu Gașca Zurli? Nici nu știu cum să îi zic fetiței mele. Abia aștepta să venim în țară să vă revadă. Am fost peste tot pe unde ați avut spectacole și ne-am putut sincroniza... Ar fi fost frumos un spectacol de "Adio" în câteva orașe din țară și în Diaspora...

Păcat că băiețelul meu nu va putea și el să crească cu voi, așa cum a făcut fetița....

Sigur că îți dorim toate cele bune și mult succes în continuare, doar că astfel de vești ne întristează tare. Rămas-bun, fetiță Zurli! Bun venit, Vero! Ne pare bine de cunoștință!”

„Ce frumoasă mi se pare toată povestea pe care ai scris-o în inimile celor mici și celor mari! Fetele mele au “crescut” cu tine. Fii binecuvântată în viitor! Să lași urme frumoase, așa cum numai tu știi!”

„Păcat! Va fi foarte greu ca cineva să te înlocuiască, să se integreze așa bine în echipă și să aibă farmecul tău, bucătărașule Lulu! Baftă multă în continuare!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel