Flavia Mihășan spune cum se înțelege cu fostul soț în ceea ce privește creșterea copiilor

Data publicării:
Flavia Mihășan spune cum se înțelege cu fostul soț în ceea ce privește creșterea copiilor / FOTO: Instagram@Flavia Mihășan
Flavia Mihășan spune cum se înțelege cu fostul soț în ceea ce privește creșterea copiilor / FOTO: Instagram@Flavia Mihășan

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru prima oară în iunie 2019. Atunci s-a născut Carol, primul ei băiețel. Doi ani mai târziu, în mai, prezentatoarea de la „Super Neatza de Weekend” a născut al doilea copil, tot un băiețel, pe Tudor. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre cum se înțelege cu fostul soț în ceea ce privește creșterea copiilor.



Flavia Mihășan este un exemplu de eleganță și disciplină din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că este o profesionistă desăvârșită în fața camerelor de filmat, în sala de repetiții și pe scenă, Flavia este și o femeie recunoscătoare pentru faptul că este mamă.

Visul ei de a deveni mamă s-a îndeplinit și acum are doi băieți adorabili care o motivează să fie cea mai bună versiune a ei în fiecare zi. Invitată la emisiunea Fresh by Unica, Flavia s-a lăsat descoperită dincolo de micul ecran, ca femeie și mamă, dansatoare și om de televiziune. De asemenea, aceasta a vorbit despre cum gestionează diversele provocări ale maternității, cum colaborează cu tatăl copiilor ei, Marius Moldovan, în creșterea lor, și cum reușește să echilibreze cariera cu viața de familie.

„Provocarea este zilnică. Ei au tot felul de tantrumuri. De unde îți găsești tu resursele să poți să fii mama aia despre care ai tot auzit că e perfectă, deși nu există, dar spre care tinzi? E dificil să-ți găsești resursele și să ai tot timpul de unde da. Ei te provoacă constant și tu trebuie să fii acolo să le întâmpini provocările”, a spus Flavia Mihășan, la Fresh by Unica.

Cum colaborează cu fostul soț

Începând din ianuarie anul trecut, Flavia Mihășan s-a pregătit intens pentru musicalul „Chicago”. Spectacolul va avea loc la Circul Metropolitan București, pe 6 și 7 aprilie. Din acest motiv, programul ei a suferit unele modificări în ultimele luni, având perioade cu repetiții atât dimineața, cât și după-amiaza. În orice moment a fost nevoie, Marius s-a asigurat că cei mici nu-i simt lipsa. Flavia Mihășan consideră că să fii femeie și mai ales mamă este un dar. Abia după ce a devenit părinte a înțeles de ce și-a dorit atât de tare să aibă copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel