Educatoare criticată pentru hainele pe care le poartă la clasă. Nimeni nu crede că sunt potrivite

Data publicării:
Sursa Instagram: chlooe_wlkr
Sursa Instagram: chlooe_wlkr

Social media ne-a obișnuit din ce în ce mai mult, zi de zi, să intrăm în contact cu tot felul de conținut. Videoclipuri, fotografii, povești și așa mai departe, mulți adoră să împărtășească tot ceea ce face în cursul unei zilei. Aceste practici pot provoca nemulțumiri în rândul utilizatorilor, iar cei care au postat ceva ar putea fi puternic criticați. 



Este exact ceea ce i s-a întâmplat tinerei din centrul acestei povești. Potrivit publicației Guarda, această tânără de 24 de ani din Illionois, Statele Unite, se numește Chloe Walker și se prezintă pe web ca profesoară de grădiniță și împărtășește o mulțime de conținut de la orele din clasă, jucându-se cu copiii, dansând și cântând, etc.... Este un lucru pe care mulți oameni îl fac astăzi, așa cum am spus mai devreme, dar în acest caz, tinerei educatoarea mediul online i-a atras o avalanșă de critici.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Chloe???????? (@chlooe_wlkr)

Conținutul postat de femeie a devenit celebru pentru că este aspru criticat de oameni, mai ales pentru un detaliu. În fiecare videoclip sau fotografie pe care Chloe le postează pe web, îmbrăcămintea ei este mult prea sumară atunci când este plasată într-un context școlar. De la o educatoare de creșă nu te-ai aștepta la fuste mini și topuri care să lase burta la vedere, ci la ceva mai acoperitor. Nu este cazul ei și comentariile negative nu au întârziat să apară.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Chloe???????? (@chlooe_wlkr)

Modul în care Chloe se prezintă în videoclipurile pe care le postează pe rețelele de socializare a fost criticat, așa cum spuneam, dar a ridicat și unele îndoieli. Este vreodată posibil ca un profesor de 24 de ani să apară îmbrăcat în acele haine în fața atâtor elevi mici? Răspunsul a fost în mare parte NU, motiv pentru care mulți au speculat că TOTUL este o regie pentru a atrage atenția asupra ei și pentru a-i face pe oameni să vorbească despre profilul ei, câștigând adepți. 

Cel al profesoarei dezinhibate ar fi așadar un personaj și nu realitatea zilelor ei de școală. Ceva complet inventat pentru a te juca și a te distra pe web, partajând conținut de tot felul. Sigur, suspiciunea că este adevărat rămâne și asta nu le place oamenilor.

Tu ce crezi despre asta?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: critici educatoare gradinita vestimentatie





DC Media Group Audience
pixel