Începe vacanța mare! Mâine copiii termină școala

Data publicării:
Începe vacanța mare! Mâine copiii termină școala / FOTO: freepik.com@ EyeEm
Începe vacanța mare! Mâine copiii termină școala / FOTO: freepik.com@ EyeEm

Oficial începe vacanța mare!Mâine este, oficial, ultima zi de şcoală, cele mai multe clase au organizat deja serbările şi şi-au luat "la revedere" de la dascăli. S-au dat şi coroniţe, ca pe vremuri, şi părinţii au asistat, emoţionaţi, la festivităţi. Dar nu pentru toată lumea sfârşitul de an a fost o bucurie. 

Cu multe zâmbete şi flori la purtător, pentru aproape 2 milioane şi jumătate de elevi începe mult aşteptată vacanţă de vară. Pentru clasele primare, gimnaziale, dar şi pentru cele de liceu, în afară de clasa a XII-a şi clasa a VIII-a, pe care îi aşteaptă examenele naţionale, a sunat astăzi clopoţelul. Şi se pot bucura cu toţii de cele 79 de zile de vacanţă de vară. Din 21 iunie şi până pe 8 septembrie.

În teorie, vineri ar trebui să sune clopoţelul pentru ultima oară. În practică, elevii recunosc că lecţiile s-au încheiat de la începutul săptămânii, după ce au predat manualele. În total, au încheiat anul şcolar mai puţini copii faţă de anul trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel