Inedit. Meditații gratuite pentru Evaluarea Națională oferite de un profesor

Data publicării:
Inedit. Meditații gratuite pentru Evaluarea Națională oferite de un profesor / FOTO: Facebook@Cătălin Zaman
Inedit. Meditații gratuite pentru Evaluarea Națională oferite de un profesor / FOTO: Facebook@Cătălin Zaman

Cătălin Zaman a primit distincţia Merito în anul 2021, după ce mai bine de jumătate dintre elevii săi au înregistrat medii de peste 9 la examenul de Evaluare Naţională. 



Cătălin Zaman, profesor Merito și director al Școlii Gimnaziale "Învățător Nicolae Ispas" din Clondiru, Buzău, va oferi meditații online gratuite elevilor din toată țara care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională, începând din luna iunie.

Lecțiile sunt adresate elevilor de clasa a VIII-a, în special celor ai căror părinți nu pot asigura o pregătire suplimentară. Copii din județele Maramureș, Cluj și Iași s-au înscris deja.

„Lecțiile gratuite sunt pentru toți elevii din țară și vor avea loc online, pe Google Meet, de săptămâna viitoare. Sunt destinate în principal copiilor din medii dezavantajate, dar și celor din mediul urban. Momentan, avem 30 de elevi înscriși și ne așteptăm să ajungem la 50. Avem copii înscriși din județe precum Maramureș, Cluj, Arad, Suceava și Iași. Elevii din școala mea beneficiază deja de trei ore săptămânale de pregătire suplimentară. Lecțiile sunt dedicate celor din clasa a VIII-a care se pregătesc pentru Evaluarea Națională. Vom recapitula materia și vom face teste la Limba și literatura română, folosind toate instrumentele necesare pentru orele online”, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Zaman.

Elevii interesați să se înscrie în program trebuie să trimită un e-mail sau un mesaj pe pagina de Facebook "Proful de la țară".

„Am planificat acest proiect de câțiva ani, dar nu l-am putut pune în practică din lipsă de timp. Acum, am decis să organizez pregătirea online pentru că am realizat câți copii au nevoie de ajutor. Lecțiile sunt gratuite, iar cei interesați îmi pot scrie pe adresa de email profuldelatara@gmail.com. Le voi oferi un link către un grup de WhatsApp și vom începe să stabilim un orar astfel încât toată lumea să fie disponibilă. Sper ca acesta să fie doar începutul și ca numărul elevilor să crească de la an la an.

De anul viitor, vreau să inițiez și un program de pregătire gratuită pentru elevii care susțin Bacalaureatul, tot în mediul online”, a precizat Cătălin Zaman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel