Justin Bieber și Hailey Bieber vor deveni părinți pentru prima dată

Data publicării:
Justin Bieber și Hailey Bieber vor deveni părinți pentru prima dată / FOTO: Instagram@Justin Bieber
Justin Bieber și Hailey Bieber vor deveni părinți pentru prima dată / FOTO: Instagram@Justin Bieber

Justin Bieber și soția sa, modelul Hailey Bieber, vor deveni părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut într-un mod inedit.



Hailey Bieber (27 ani) și Justin Bieber (30 ani) urmează să devină părinți pentru prima dată. Celebrul model a anunțat pe rețelele de socializare, că este însărcinată cu primul copil al cuplului. Aceasta a distribuit în mediul online un clip de la reînnoirea jurămintelor de nuntă, ce au avut loc în Hawaii, unde își prezintă și burtica de gravidă.
 

Justin Bieber și soția lui, Hailey Bieber, au ratat Met Gala din acest an, iar acum fanii au înțeles de ce. Cuplul a postat un clip emoționant pe Instagram, unde a anunțat că așteaptă primul copil,potrivit Unica.ro.
În imagini, cei doi apar îmbrățișându-se și sărutându-se, în timp ce se află pe un câmp. Modelul și-a expus burtica de gravidă într-o rochie de mireasă din dantelă personalizată marca Saint Laurent creată de Anthony Vaccarello, asortată cu un voal.
Justin purta o șapcă de baseball pe spate, blugi și o cămașă albă sub o jachetă bleumarin. În clip, Justin Bieber și Hailey Bieber pot fi văzuți ținând un buchet de flori și citind de pe o bucată de hârtie, în timp ce își reînnoiau jurămintele, în Hawaii.


În 2018, Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Bieber, model american şi personalitate de televiziune, fiica actorului Stephen Baldwin, iar relaţia lor a inspirat albumul "Changes" (2020). 

Cine este Justin Bieber

Justin Drew Bieber este cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop/R&B, care a devenit celebru odată cu lansarea primul EP intitulat "My World" în 2009.

S-a născut pe 1 martie 1994 în Ontario, Canada, şi a crescut în Stratford, Ontario, tatăl său fiind Pattie Mallette, iar mama Jeremy Bieber, şi are origini franco-canadiană, irlandeză, germană, engleză şi scoţiană. Crescând, a arătat un interes puternic pentru muzică şi a învăţat singur să cânte la mai multe instrumente, inclusiv chitară, tobe, pian şi trompetă.

În 2007, a participat la o competiţie muzicală locală, clasându-se pe locul al doilea, iar mama sa a postat un videoclip cu prestaţia sa pe site-ul web YouTube pentru prietenii şi pentru cei din familie care nu au putut participa. Apoi, ea a încărcat şi alte videoclipuri filmate în casă, în care Bieber cânta melodii cunoscute de rhythm-and-blues (R&B) acompaniindu-se ocazional la chitara acustică. Videoclipurile au strâns într-un timp scurt fani şi au atras atenţia agentului de talente Scooter Braun, care l-a invitat pe Bieber, care avea doar 13 ani, să înregistreze câteva demonstraţii într-un studio din Atlanta. Bieber l-a întâlnit pe cântăreţul R&B Usher, la studio, care, impresionat de încrederea naturală şi talentul vocal al lui Bieber, l-a ajutat să semneze un contract de înregistrare la sfârşitul anului 2008, menţionează www.britannica.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel