Laura Cosoi este însărcinată din nou: „Miracolul vieții”. Val de felicitări din partea fanilor: „A plecat mami și vine un îngeraș!”

Data publicării:
Laura Cosoi este însărcinată din nou: „Miracolul vieții”. Val de felicitări din partea fanilor: „A plecat mami și vine un îngeraș!” / FOTO: Instagram @lauracosoi
Laura Cosoi este însărcinată din nou: „Miracolul vieții”. Val de felicitări din partea fanilor: „A plecat mami și vine un îngeraș!” / FOTO: Instagram @lauracosoi

Laura Cosoi, într-o nouă aventură minunată a maternității! Vedeta a anunțat cu entuziasm că este însărcinată pentru a patra oară, surprinzându-și fanii cu o imagine adorabilă în costum de baie pe Instagram. 



Burtica deja proeminentă sugerează că Laura a intrat cu brio în al doilea trimestru de sarcină.

„Miracolul vieții”, a scris ea în descriere, stârnind un val de felicitări din partea fanilor entuziasmați.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

„A plecat mami și vine un îngeraș. Binecuvântare!”

„Ne dă Domnul cât putem duce... A plecat mama și o nouă viață vine în sufletul tău.... La mulți ani, Laura Cosoi ! Ești binecuvantată!”

„Te admir din toată inima! Femeie curajoasă, puternică, familistă convinsă și care știe ce este mai de preț în lumea asta! Bravo! Să-ți dea Dumnezeu sănătate și înțelepciune, să faci față cu succes tuturor provocărilor ce vor urma!”

„Felicitări! Mă înclin în fața voastră, că aveți curajul să dați naștere la mai mulți copii!”

„Wow! Mama ta a plecat ca să lase loc unei noi vieți să vină. Sănătate! După tristețe vine bucurie și zâmbete... nimic în viață nu e întâmplător!”

Laura Cosoi și soțul ei mai au împreună trei fetițe

Mama Laurei Cosoi a părăsit această lume la data de 19 decembrie 2023. În ciuda acestei pierderi adânc resimțite, Laura și soțul ei, Cosmin, continuă să rămână o familie unită și puternică.

Cuplul formează o frumoasă familie, fiind binecuvântați cu trei fetițe adorabile: Vera, Rita și Lara. În ciuda provocărilor, Laura și Cosmin își aduc contribuția la creșterea unei familii fericite și pline de dragoste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel