Mama uită de scutecele fiului ei: Educatoarea îi lasă un mesaj scris pe burtica bebelușului

Data publicării:
Sursa foto: Facebook Heather Chisum
Sursa foto: Facebook Heather Chisum

Creșterea unui copil este o mare provocare și mai ales când ești părinte singur nu este ușor deloc. Cu toate acestea, să-ți privești copilul în ochi este unul dintre cele mai frumoase lucruri care ni se pot întâmpla tuturor, iar senzațiile rezultate sunt unice și de neuitat. 



Viața de zi cu zi și sutele de lucruri pe care le avem de rezolvat ne fac uneori să pierdem puțin atenția și se poate întâmpla ca o mamă sau un tată să nu fie în stare să controleze totul. 

Așa s-a întâmplat cu protagonista noastră, o tânără mamă singură în vârstă de 23 de ani, care a uitat să facă ceea ce i s-a cerut de creșa fiului ei, și anume să-i asigure scutecele de schimb de care micuțul ar fi avut nevoie pe durata șederii sale la creșă.

Heather Chisum este protagonista acestei întâmplări. Ea locuiește în Florida împreună cu Milo, fiul ei în vârstă de 1 an. Ca orice părinte care lucrează și care trebuie să-și îngrijească familia, ea a decis să-și trimită copilul la creșă, pentru a-l lăsa să se joace și a-l ține ocupat o parte din zi.

Totul a fost normal, cel puțin până când femeia s-a trezit în fața unei surprize neplăcute. După ce l-a luat de la creșă, a plecat acasă cu Milo și, chiar înainte să-i poată schimba scutecul, a văzut o imagine care a lăsat-o fără cuvinte. Pe burtica fiului ei era scris cu litere imense următorul mesaj: „Mamă, nu am scutece, te rog să citești nota de la școală”. 

Această mamă pierduse din vedere de ceva vreme indicațiile primite de la creșă în care se specifica și despre scutecele de schimb. Educatoarea a decis atunci să-i lase un alt mesaj, dar într-un loc pe care femeia l-ar fi observat cu siguranță.

Așdar a luat decizia de a scrie pe burtica bebelușului cu un marker permanent, idee care, trebuie să recunoaștem, nu a fost deloc genială.

Heather a încercat de mai multe ori să spele cerneala de pe abdomenul bebelușului, dar nu a reușit. Un episod care a pus în alertă mai mulți părinți și care a declanșat o dezbatere aprinsă cu privire la „siguranța” celor mici din aceste structuri.

De altfel, așa cum era de așteptat, creșa și-a cerut scuze mamei: „Suntem la curent cu incidentul și ne pare teribil de rău că am creat probleme familiei. A fost o încălcare a eticii noastre profesionale. Școala a luat măsuri imediate pentru a o scoate din funcție pe educatoare și ne reorganizăm pentru a preveni ca acest lucru să se repete”, a declarat conducerea creșei respective.

La urma urmei, profesoara ar fi putut să comunice problema oral în loc să opteze pentru această decizie drastică, dar nu a fost cazul și a plătit un preț mare pentru greșeala ei. 

Chiar și mama ar fi putut să acorde mai multă atenție notelor referitoare la cerințele creșei, dar scrierea cu un marker permanent pe corpul mic al unui copil nu este cu siguranță cea mai bună soluție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: copil cresa heather chisum marker mesaj





DC Media Group Audience
pixel