Mircea Bravo a devenit tată

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto/ Facebook Mircea Bravo
Sursa foto/ Facebook Mircea Bravo

Mira este numele micuței care s-a născut cu doar o zi în urmă. 



Actorul Mircea Bravo a ținut să împărtășească public momentul special din viața lui și a postat chiar și o fotografie în care își ține fiica în brațe..

Georgiana și Mircea s-au cunoscut în timpul pandemiei de COVID-19, iar în vara anului 2022 s-au căsătorit. „Pe Georgiana am cunoscut-o printr-o cunoștință comună. Chiar prin actrița care joacă rolul mamei mele în filmulețele mele. E actriță la Teatrul Național.

Mi-a spus: „Mircea, am pentru tine o fată foarte simpatică, o fată cum bun-simț'. Am spus: „Da, super. Sigur aveți ochi bun' și mi-a făcut cunoștință cu ea. Surprinzător, ea nu mă cunoștea dinainte. Asta a fost interesant. Am avut niște interacțiuni normale, naturale și m-am bucurat de ele', a mărturisit acesta în emisiunea „La Măruță". Soția lui Mircea Bravo este profesor universitar la Cluj. Citește mai mult pe DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel