Numele celor mai cuminți copii, conform statisticilor: Peste 63.000 de părinți au participat la studiu

Data publicării:
Numele celor mai cuminți copii, conform statisticilor: Peste 63.000 de părinți au participat la studiu. FOTO: freepik.com @anthonypaz
Numele celor mai cuminți copii, conform statisticilor: Peste 63.000 de părinți au participat la studiu. FOTO: freepik.com @anthonypaz

Studiile arată că numele pe care îl alegem pentru copiii noștri pot influența personalitatea lor. Dar, mai mult decât atât, cifrele par să dezvăluie că anumite nume sunt asociate cu anumite tipuri de comportament.



Cu alte cuvinte, există nume care se potrivesc mai bine cu „copiii cuminți” și altele care par să fie preferate pentru „copiii obraznici”. Cel puțin, aceasta este concluzia unui sondaj realizat de portalul Autocolante, care se ocupă cu recompensele pentru comportamentul copiilor (chiar dacă experții continuă să aibă dezbateri asupra beneficiilor acestor recompense în dezvoltarea copiilor).

În 2019, au adunat date de la peste 63.000 de părinți cu copii în școală. Rezultatele au dezvăluit numele care s-au repetat cel mai des în cazul copiilor cu comportamentul cel mai dificil (am discutat deja despre acest aspect aici) și, pe de altă parte, numele preferate pentru copiii cu comportamentul cel mai bun (sau cei mai drăguți). Luând în considerare aceste rezultate, putem începe să conturăm un profil al celui de-al doilea tip de copii.

Citește și Cel mai frumos nume pentru copil, conform AI-ului ChatGPT

Acesta este numele celor mai cuminți copii

2. Numele cel... (numele-celor-mai-cuminti-copii--conform-statisticilor-peste-63-000-de-parinti-au-participat-la-studiu-2_27517900.jpg)

SURSA FOTO: freepik.com @stickerside

Se pare că există anumite nume care sunt strâns legate de copiii cu un comportament admirabil, conform rezultatelor sondajului. Și dintre toate numele, unul se remarcă în topul listei - și pentru cei familiarizați cu studiile de nume pentru bebeluși, acesta poate suna cunoscut. Numele în discuție este Sophie, varianta franceză a Sofiei.

Acest aspect este remarcabil și din perspectiva științifică, deoarece Sophie a fost numit și cel mai frumos nume de fată din lume (luând în considerare principiile sunetului și foneticii generale). Ba mai mult, inteligența artificială ChatGPT plasează, de asemenea, numele Sophie pe locul întâi în lista celor mai frumoase nume din lume.

Sofia sau varianta sa franceză, Sophie, provin dintr-un nume de origine greacă, care înseamnă „înțelepciune”

Sophie nu este singurul nume notat în sondajul care pare să fie asociat cu copii cu un comportament admirabil. Pentru băieți, numele care a ajuns în fruntea listei în 2019 este Jack, varianta în limba engleză a numelor ebraice Jacob.

Vezi și Numele cu cel mai frumos sens din lume, potrivit AI-ului ChatGPT. Este de fată!

Alte nume asociate cu „copiii cuminți”

Pe lângă Sophie și Jack, există și alte nume care se regăsesc în același clasament al copiilor cu un comportament admirabil. Iată câteva dintre acestea:

Jessica;

Olivia;

Emily;

Chloe;

Emma;

Harry;

Oliver;

Charlie;

Thomas;

Daniel.

Aceste nume par să aibă o legătură cu acei copiii care se comportă bine și aduc bucurie în viețile celor din jur.

Citește și Acestea sunt numele celor mai neastâmpărați copii, conform statisticilor: Peste 63.000 de părinți au participat la studiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel