O familie numeroasă: La doar 34 de ani are deja 12 copii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram our_large_family_life
Sursa foto: Instagram our_large_family_life

Când te gândești la o familie, fiecare are propria imagine ideală în minte: o căsuță la țară, la mare sau la munte, „jumătatea ta mai bună” lângă tine și poate unul sau doi copii.



În vremurile de astăzi este o obișnuință ca o familie să aibă 1 sau maxim 2 copii, iar dacă sosește și cel cu numărul 3, uneorii oamenii se întreabă dacă nu a fost o sarcină ”accidentală”.  Sunt și cei care preferă să nu aibă deloc copii și totuși se consideră o familie formată din ei înșiși plus persoana cu care au ales să-și împartă viața. Dar cu siguranță, chiar și dintre cei care aleg să devină părinți, foarte puțini au o duzină de copii.

Ai înțeles bine: 12 este numărul de copii pe care îi are protagonista acestei povești, Britni, o femeie în vârstă de 34 de ani. Să descoperim împreună povestea ei intrigantă.

Britni Church are acum 34 de ani și este o soție fericită. Dar „epopeea ei parentală” a început cu mult înainte de a-l întâlni pe soțul ei actual, Chris.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britni Church (@our_large_family_life)

Crescută într-o familie puternic religioasă, fetei i-a fost interzis orice tip de întâlnire romantică cu vreun băiat. Dar așteptările familiei și marile restricții au căzut când Britni a întâlnit un băiat de la școala ei, pe când era încă elevă la liceu.

La doar 16 ani și într-o zi, fata s-a căsătorit cu acel băiat care era cu patru ani mai mare. Din acea relație s-au născut primii săi 5 copii. Dar relația dintre cei doi a fost sortită eșecului din cauza unui comportament neadecvat al băiatului. Deși Britni a încercat să țină familia unită chiar și în cele mai grele momente, de dragul celor 5 copii ai săi, în cele din urmă a fost nevoită să divorțeze pentru a se întoarce la o viață fericită. Femeia a mai avut apoi un copil dintr-o „relație”, dar fericirea nu a întârziat să apară: Chris era gata să-i ofere toată dragostea de care avea nevoie.

De fapt, noul partener a acceptat toți copiii anteriori ai femeii și după puțin timp cei doi s-au căsătorit! Din noua căsătorie s-au născut alți 6 copii, dintre care o sarcină a fost de tripleți. 

Britni a declarat că numărul actual de copii este suficient și că nu mai vrea copii, dar nu regretă nicio sarcină anterioară. Soțului, în schimb, nu i-ar displace gândul să aibă mai mulți copii.

Citește și: 

De ce aleg tot mai puțini români să devină părinți? Sociologii prezintă motivele scăderii natalității în România: „Mulți se gândesc de două ori înainte”

Cifrele arată că vârsta medie la care femeile iau în considerare să devină mame a crescut cu peste 5 ani în ultimele trei decenii. Chiar și bărbații se arată mai reticenți și preferă să atingă vârsta de peste 30 de ani înainte de a se aventura în lumea părinților. O consecință directă a acestei evoluții alarmante este... citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: britni church copii familie numeroasa





DC Media Group Audience
pixel