O iubire responsabilă. Renate Weber, avocata poporului a mărturisit: ”După fiica mea, bineînțeles că ea este cel mai important personaj din viața mea”

Data publicării:
Sursa foto: YouTube/DCNEWS RO
EXCLUSIV
Sursa foto: YouTube/DCNEWS RO

Emisiunea DC Anima, o emisiune dedicată iubitorilor de animale, a avut ca invitat în ediția din weekend-ul trecut pe Renate Weber, Avocatul Poporului, care a dezvăluit cine este a două ființă după fiica sa.



”Sunt momente în care o pun pe același plan cu fii-mea. De multe ori le încurc numele, ca să fiu foarte sinceră.  După fii-mea, bineînțeles că este cel mai important personaj din viața mea. Eu toate planurile pe care mi le fac de la ora la care plec de acasă, până la ora la care mă întorc, totul e în funcție de ea. Cum îi asigur confortul... și nu e vorba numai de confort, e vorba de lucrurile firești pe care tu, om mare, trebuie să le faci pentru suflețelul ăla cu blăniță, care e la tine în casă. Nu plec, de exemplu orice călătorie aș face nu pot să nu o planific astfel încât să nu fiu sigură că ea este ok. Am pe cineva care vine la ea în fiecare zi să-i schimbe apa, mâncarea, litiera, să o țină un pic afară pe balcon. Toate planificările sunt în funcție de ea. Sunt momente în care zic: Cum să plec astea 3 zile și după aia e și sfârșit de săptămână... Nu, nu fac așa ceva pentru că nu înțeleg de ce aș produce cuiva un stres, și nu e doar stresul ei ci și al meu în egală măsură. Credeți că mie îmi tihnește? Nu aș avea sufletul împăcat și liniștit”, a mărturisit Renate Weber, povestind despre iubita sa pisică, Miți.

”Odată ce ai acceptat să iei lângă tine un suflețel de genul acesta, responsabilitatea este cuvântul de ordine. Ești responsabil pentru acel suflețel. E obligația ta să o faci”, a concluzionat avocata poporului. 

Relația pe care o avem cu animalele este liberă de conflictele insuportabile ale culturii. Însuși Sigmund Freud a spus: ”Timpul petrecut cu pisicile nu e niciodată timp pierdut”. 

Este dovedit faptul că rolul pisicii în viața omului – nu este numai prinderea șoarecilor. Acest animal frumos și blănos are un tip energie unică care rezonează cu campul biologic uman și il poate restabili. Ii aduce placere si comfort. 

Nu e de mirare că proprietarii de pisici susțin că animalele lor de companie îi pot scăpa de durerile de cap, pot reduce tensiunea arterială, calmează, normalizează somnul, vindecă alte boli asociate cu încălcarea aurei energetice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel