O mamă împărtășește un truc simplu și sănătos pentru a-ți „obosi” copiii „care sunt plini de energie”

Data publicării:
o mamă împărtășește un truc simplu și sănătos pentru a-ți „obosi” copiii „care sunt plini de energie” / FOTO: captură video TikTok @thatmindfulmama
o mamă împărtășește un truc simplu și sănătos pentru a-ți „obosi” copiii „care sunt plini de energie” / FOTO: captură video TikTok @thatmindfulmama

Pe TikTok, o mamă și-a dezvăluit trucul pentru a-și face copiii, care sunt plini de energie, să obosească cât mai sănătos posibil.



Părinții, educatorii, profesorii sau oricine se ocupă de copii în fiecare zi sunt conștienți de energia lor debordantă.

Din acest motiv, o pauză din când în când este esențială și binevenită.

Pe TikTok, o mamă numită Brittney împărtășește o „tradiție de weekend” ingenioasă pe care o practică cu copiii ei, pentru a-i ajuta să își consume energia în mod pozitiv.

„Am un truc parental pentru tine. Încercați să găsiți o parcare mare și goală în weekend, noi folosim una de la o companie locală. Acolo, copiii tăi se pot da cu biciclete sau trotinetele în voie, iar tu poți să te relaxezi, fără griji legate de trafic”.

Datorită acestui truc, „copiii au impresia că sunt independenți”

Această sugestie ajută copiii să se simtă independenți, așa cum explică Brittney. Conceptul este aproape perfect, deși ar putea să le lipsească un pic de verdeață. Brittney remarcă că: „copiii au senzația că sunt independenți pentru că pot merge departe, iar tu nu trebuie să-ți faci griji pentru ei este ideal”.

Pentru a îmbunătăți această activitate, iată câteva idei suplimentare:

Organizați provocări de echilibru pe trotuarul parcării.

Încurajați copiii să alerge sau să meargă cu bicicleta într-un mod provocator.

Organizați „curse cu obstacole” pentru a le dezvolta abilitățile motorii și spiritul competitiv.

Introduceți-le conceptul de „lumină roșie/lumină verde” pentru a le învăța să se oprească și să plece la comanda voastră.

Exersați „mersul” pe bicicletă și explicați-le regulile de siguranță.

@thatmindfulmama My kids love it and it was the perfect spot to teach my oldest to ride his bike without training wheels! #reallifemomlife #millennialmom #relatablemom #momhacks #parentfyp #momlifevibes #momoflittles ♬ September (Dreamy Version) - JU$t

Un sfat binecunoscut

Se pare că mulți utilizatori au reacționat pozitiv, remarcând că au practicat această activitate în copilărie.

Un internaut își amintește: „mama a făcut asta când eram copil, în anii '80 am învățat să merg cu bicicleta în parcarea Chase Bank. Ani mai târziu, am învățat să conduc acolo”.

Alții își împărtășesc propriile experiențe: „noi mergeam la campusul universitar!” sau „mă relaxam pe bancă în timp ce copiii mei mergeau cu bicicleta și adunau conuri de pin pe terenul de baschet”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Metode si tehnici





DC Media Group Audience
pixel