Performanță obținută de mai mulți elevi de la un liceu din România

Data publicării:
Performanță obținută de mai mulți elevi de la un liceu din România / FOTO: PărințișiPitici
EXCLUSIV
Performanță obținută de mai mulți elevi de la un liceu din România / FOTO: PărințișiPitici

Elevii din România continuă să se remarce la diverse concursuri și olimpiade școlare.Mai mulți elevi din județul Botoșani s-au impus în fața celor mai strălucite minți ale țării la etapa națională a Concursului „Made for Europe” 2024.

La etapa națională a Concursului „Made for Europe” 2024, desfășurată în perioada 24 – 28 aprilie 2024, județul Botoșani a fost reprezentat de elevii de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi, Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi, Școala Gimnazială Nr. 17 Botoșani și Școala Gimnazială „Elena Rareș” Botoșani, școli reprezentative pentru numărul de proiecte europene derulate.

În cadrul competiției, elevii din echipele de proiecte europene din școli au prezentat cele mai valoroase produse realizate, evidențiind relevanța educațională a produsului proiectului, integrarea sa în curriculum și în activitățile curriculare/ exracurriculare ale școlii, utilitatea și caracterul valorizator al produsului final.

Punctajele obținute de elevii botoșăneni din lotul olimpic național i-au situat în fruntea clasamentului, reprezentând astfel cu succes unitățile de învățământ din județ care au implementat proiecte europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri

DC Media Group Audience
pixel