Performanțe remarcabile obținute de un tânăr pasionat de clarinet

Data actualizării: | Data publicării:
Performanțe remarcabile obținute de un tânăr pasionat de clarinet
Performanțe remarcabile obținute de un tânăr pasionat de clarinet

Victor Marian Ilaș este un tânăr elev în clasa a X-a pasionat de clarinet. Acesta a reușit să obțină numeroase premii de-a lungul timoului.Victor Marian Ilaș, un tânăr talentat din Botoșani, a câștigat premiul I de excelență la Concursul Național „Primăvara Artelor”, organizat la Bacău. Acesta a reușit să obțină această performanță remarcabilă timp de doi ani consecutivi. Îndrumat cu pasiune și dedicație de către profesorul Marius Havîrneanu, Victor a demonstrat nu doar talentul său, ci și perseverența și dorința de a excela în domeniul artistic.

Numeroase premii obținute de Victor

De-a lungul timpului, Victor a strălucit în lumea muzicală, obținând numeroase premii remarcabile. Printre acestea se numără premiul I la prestigiosul Concurs Internațional de Interpretare Muzicală George Enescu din Tulcea, unde și-a demonstrat virtuozitatea și pasiunea pentru muzică. De asemenea, a fost distins cu premiul al doilea la concursul național de interpretare muzicală Emanuel Elenescu, desfășurat la Piatra Neamț.

Totodată, Victor a făcut performanță și în cadrul Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, obținând premiul I și fiind finalist. De asemenea, acesta a obținut și premiul al III-lea la Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice de la Alba Iulia. De la vârsta de 11 ani, Victor a început să exploreze tainele clarinetului. De atunci, talentul său și dedicarea pentru acest instrument au crescut constant, pregătindu-l pentru reușite muzicale uluitoare. Astăzi, este un clarinetist talentat și respectat, având onoarea să concerteze alături de prestigioasa filarmonică din Botoșani, dar și alături de Orchestra de Tineret din Iași. Victor este elev în clasa a X-a la Liceul de Arte „Ștefan Luchian”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel