Prințul Louis a împlinit 6 ani. Kate Middleton a publicat o fotografie inedită cu fiul ei

Data publicării:

O nouă fotografie a prințului Louis, realizată de prințesa de Wales, a fost publicată de Palatul Kensington pentru a marca cea de-a șasea aniversare a acestuia.



Prințul Louis a împlinit 6 ani. Acesta a fost fotografiat a pozat pentru mama sa, Prințesa de Wales, într-o nouă fotografie publicată pe rețele de socializare.

Frățiorul prințului George și al prințesei Charlotte, care era îmbrăcat într-o cămașă în carouri și desculț, a fost fotografiat afișând un zâmbet larg în fața aparatului foto, în timp ce stătea întins pe o pătură în iarbă.

Fotografia adorabilă a fost însoțită de un mesaj pe care scria: „La mulți ani la 6 ani, prințul Louis! Mulțumim pentru toate urările frumoase de astăzi".

Se spune că fotografia ar fi fost făcută în ultimele zile în Windsor. Imaginea a fost distribuită pe contul de socializare al familiei Wales pe 23 aprilie, ziua de naștere reală a lui Louis. În trecut, prințul William și Catherine au publicat fotografii ale copiilor lor în ajunul zilelor lor de naștere respective.

Sursa foto: Instagram@The Prince and Princess of Wales

„William și Kate se spune că sunt conștienți de faptul că au cerut intimitate în timpul recuperării prințesei, dar au vrut să împărtășească fotografia pe rețelele de socializare ca o modalitate de a le mulțumi celor care le-au trimis urări de ziua lor", potrivit PA.

Luna trecută, Catherine și-a cerut scuze pentru „confuzia" provocată de o fotografie împărtășită pentru a sărbători Ziua Mamei în Marea Britanie. „Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional editarea", a recunoscut prințesa. „Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. Sper că toți cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită. C.", se arăta în mesaj.

Louis, împreună cu frații săi mai mari, s-au întors recent la școală după vacanța de Paște. Kate a dezvăluit publicului că urmează un tratament preventiv de chimioterapie. Într-un mesaj personal din 22 martie, Alteța Sa Regală a dezvăluit că testele efectuate după operația abdominală de la începutul acestui an au constatat prezența cancerului.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp", a declarat prințesa. „Mi-a luat timp să mă recuperez după o operație majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel