Profesorii trebuie să recupereze ziua liberă de 2 mai

Data publicării:
Profesorii trebuie să recupereze ziua liberă de 2 mai / FOTO: freepik.com
Profesorii trebuie să recupereze ziua liberă de 2 mai / FOTO: freepik.com

Bugetarii vor fi liberi în perioada 1 - 6 mai inclusiv.



Profesorii vor recupera ziua liberă de 2 mai, până pe 31 mai 2024, potrivit planificărilor stabilite prin acte administrative emise la nivelul fiecărei autorități și instituții publice, conform unei note a Inspectoratului Școlar Județean Dolj, transmise directorilor de școli pe 11 aprilie.

Pentru personalul din sistemul bugetar, zilele de 2 mai, 16 august și 27 decembrie 2024 sunt zile libere și pentru recuperarea lor se va prelungi corespunzător timpul de lucru până la datele de 31 mai 2024, 30 august 2024, respectiv 31 ianuarie 2025, conform documentului.

Potrivit surselor Edupedu.ro, recuperarea este adresată profesorilor care au optat să fie în activitate joi, 2 mai, ziua fiind parte din vacanța de primăvară pentru elevi din 27 aprilie 2024 – 7 mai 2024, potrivit structurii anului școlar curent.

Citește și „Egalitatea de șanse în educație. Iulian Cristache: „Un profesor care simte că nu este respectat la școală e foarte frustrat” / VIDEO”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel