Aryan Radu, micuțul supraviețuitor care a stat în pădure aproape 25 de ore, s-a întors acasă. Declarații emoționante la externarea din spital / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Aryan, micuțul supraviețuitor care a stat în pădure aproape 25 de ore, s-a întors acasă / VIDEO
EXCLUSIV
Aryan, micuțul supraviețuitor care a stat în pădure aproape 25 de ore, s-a întors acasă / VIDEO

Aryan s-a întors astăzi acasă alături de familia sa după o aventură demnă de un scenariu de film. Micuțul a rătăcit singur aproape 25 de ore prin pădure la minus cinci grade Celsius.Aryan Radu, copilul de doar doi ani care a rătăcit prin pădurea aproape 25 de ore, a fost externat astăzi. Cu zâmbetul pe buze și foarte vorbăreț, Aryan a plecat din spital perfect sănătos.  

Emoționați și fericiți, familia lui Aryan spune că Dumnezeu le-a dat o nouă șansă, motiv pentru care sunt recunoscători. 

„Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi. Nu știm încă când o să plecăm în Marea Britanie. Este foarte greu după ceea ce s-a întâmplat. Vom mai rămâne aici o perioadă. Clar îl vom lua cu noi în Anglia”, a spus printre lacrimi mama lui Aryan.

Dr. Cătălin Mihailiuc: „Starea generală - perfectă”

Aryan este fără doar și poate un miracol, până și cadrele medicale fiind uimite de starea acestuia după ce a stat aproape 25 de ore.

„Starea generală a lui Aryan, având în vedere istoricului lui, surprinzător de bună: conștient, cooperant, echilibrat hemodinamic. Când a venit la noi avea 33 de Grade Celsius temperatura. Acum este stabil. În rest, fără nicio altă marcă traumatică pe corp, fără leziuni. Starea generală: perfectă.

Ne-a povestit că noaptea a văzut lupul, că era mic și el s-a urcat pe o creangă și lupul a plecat de la el. L-am internat pentru o supraveghere de 24 de ore, când a plecat din serviciul de urgență temperatura era deja de 37 de grade, copilul se alimenta singur. Au fost recoltate analize care sunt în limite normale.

În afară de faptul că avea mâinile și picioarele extrem de reci, copilul foarte prezent, vorbăreț. Mă întreb, totuși, cum un copil de doi ani a rezistat o noapte în pădure?! Acesta a fost deja externat în cursul zilei de astăzi.Totul e bine când se termină cu bine!”, a declarat pentru Părinți și Pitici, medicul primar Cătălin Mihailiuc, din cadrul CPU Pediatrie Botoșani.

Aryan a rătăcit prin pădure singurel

Curajosul Aryan a petrecut o noapte în pădure, la minus cinci grade Celsius într-o pădure din comuna Tudora, județul Botoșani. Băiatul a mers pe jos, prin stufăriş, în primejdia animalelor, ore bune.

Ultima dată, Aryan fusese văzut pe camerele de supraveghere în zona cantonului silvic. Plângea şi o striga pe mama lui. La mai bine de patru kilometri din acest punct, în apropierea Mănăstirii Sihăstria Voronei, copilul s-a oprit. S-a ghemuit, istovit, la rădăcina unui copac.

Acesta a povestit cadrelor medicale și părinților că a văzut un lup, că i-a fost frică și frig și că îl dor picioarele.

La găsirea lui Aryan s-au implicat peste 400 de oameni din cinci judeţe să îi dea de urmă. Într-un final, Laurenţiu, Emanuel şi Ionuţ, trei polițiști, l-au găsit pe micul supraviețuitor.

Puteți urmări declarațiile părinților și ale micuțului Aryan, de la externarea din spital, în VIDEO de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel