Sărbătoare în familia lui Chef Florin Dumitrescu. Fetița cea mică împlinește 9 ani

Data publicării:
Sărbătoare în familia lui Chef Florin Dumitrescu. Fetița cea mică împlinește 9 ani / FOTO:Instagram@chefflorindumitrescu
Sărbătoare în familia lui Chef Florin Dumitrescu. Fetița cea mică împlinește 9 ani / FOTO:Instagram@chefflorindumitrescu

Mia Victoria, fetița cunoscutului chef Florin Dumitrescu și a soției sale Cristina Sima Dumitrescu, împlinește astăzi vârsta de 9 ani.



Motiv de bucurie în familie cunoscutului chef Florin Dumitrescu. Acesta sărbătorește astăzi cea de-a noua aniversare a fiicei sale mai mici, Mia Victoria. Alături de soția sa, Cristina Sima Dumitrescu, au încă o fiică, Ava Elisabeta, în vârstă de 10 ani. Pe rețelele de socializare, fostul jurat de la „Chefi la cuțite” i-a transmis un mesaj emoționant mezinei sale.

„Micuța mea se face mare. 9 ani de când a apărut în viața noastră cu bucurie. De-asta îi și spunem Mia Bucuria. La mulți ani, Mia mică, să te distrezi cum îți place ție mai mult!”, a scris chef Florin Dumitrescu pe Instagram.

Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, formează un cuplu din anul 2010. Cristina și Florin s-au cunoscut în restaurantul lui, la o degustare. Ulterior, juratul de la MasterChef a abordat-o pe Cristina pe Facebook, iar de atunci sunt de nedespărțit. În iunie 2013, bucătarul și creatoarea de conținut online au devenit părinți prima dată. Atunci s-a născut prima lor fetiță, Ava, urmată doi ani mai târziu de surioara mai mică, Mia,potrivit Unica.ro.

Deși nu le-a fost ușor, având în vedere carierele lor, Florin Dumitrescu și Cristina Sima Dumitrescu și-au dorit ca fetițele lor să fie crescute de ei, nu de bunici sau bone. Juratul de la MasterChef și soția lui au fost cei care le-au spus povești de noapte bună fetițelor lor, cei care le-au gătit micul dejun și care s-au asigurat că nu ratează niciun moment important din viețile lor. Florin și Cristina au apelat la ajutorul bunicilor doar atunci când a fost cu adevărat nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel