(VIDEO) Spaimă printre copii la o Grădină Zoo: Un urs devorează în fața copiilor o familie de rațe

Data publicării:
Fotografie de la Ron Lach/ Pexels
Fotografie de la Ron Lach/ Pexels

O zi la grădina zoologică s-a încheiat cu spaima multor copii. 



La grădina zoologică Woodland Park din Seattle, Washington, o femelă de urs brun pe nume Juniper a devenit faimoasă pentru că se comportă ca un urs în zona ei de izolare.

Exemplarul a capturat și devorat o familie de rațe care înotau în iazul din incinta sa, înconjurat de sticlă. Incidentul s-a petrecut în fața celor mici, printre țipete și câteva lacrimi.

Ursoaica Juniper a apucat mai întâi o rățușă, smulgându-i capul, apoi alta și așa mai departe, în timp ce unii copii băteau cu pumii în protecția de, poate în speranța de a distrage atenția animalului mare și de a salva rațele.

Personalul grădinii zoologice a încercat să explice vizitatorilor că acestea sunt „accidente” care se întâmplă chiar dacă încearcă să țină rațele la distanță, descurajându-le să cuibărească în apropierea departamentelor de carnivore. Aceasta este tocmai perioada în care cuibăresc multe păsări de apă.

Scena, oricât de crudă ar fi, este un simplu episod de vânătoare pentru un animal sălbatic care, deși are o alimentație variată, rămâne totuși un prădător. Copiii nu sunt obișnuiți să vadă aceste interacțiuni.

A cunoaște animalele și instinctele lor înseamnă să ai o idee despre cum funcționează natura cu legile ei. Înțelegerea acestui lucru în grădini zoologice, unde acel instinct natural este latent, este cu siguranță dificilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel