Un băiat de 14 ani şi-a recăpătat vederea după 5 ani de întuneric

Data publicării:
Un băiat de 14 ani şi-a recăpătat vederea după 5 ani de întuneric / FOTO: freepik.com@avatar sonahpp
Un băiat de 14 ani şi-a recăpătat vederea după 5 ani de întuneric / FOTO: freepik.com@avatar sonahpp

Miracolele există! Chiar înainte de Paște, neurochirurgii din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași i-au redat vederea unui tânăr de 14 ani după ce l-au operat de o tumoră gigant orbitară de 8 centimetri.



Echipa de neurochirurgi de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași a reușit să îi redreseze vederea unui tânăr de 14 ani, după ce acesta a fost operat pentru o tumoră orbitară gigant de 8 centimetri.

Andrei a trăit cu această tumoare orbitară timp de cinci ani, o încercare grea pentru un copil. Cu determinare și dedicare, echipa medicală l-a ajutat pe Andrei să treacă printr-o intervenție rară și specializată, îndepărtând cu succes tumoarea de 8 cm. Pentru Andrei, această experiență a reprezentat speranță și oportunitatea de a-și recăpăta o viață normală, văzând lumea dintr-o perspectivă nouă, plină de vise și posibilități, potrivit Observatornews.ro

Andrei Stănescu, în vârstă de 14 ani și originar din județul Galați, a mărturisit că nu simțea durere, ci doar observase că pleoapa îi căzuse și vederea era limitată. Mulțumește cu recunoștință medicilor și asistentelor pentru modul frumos în care l-au tratat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel