Un copil de 10 ani a condus 320 de kilometri pentru a se răzbuna pe mama sa

Data publicării:
Fotografie de la Cottonbro Studio/ Pexels
Fotografie de la Cottonbro Studio/ Pexels

Pentru a se răzbuna pe mama sa, un copil de doar 10 ani a furat mașina părinților și a condus pentru 320 de kilometri.



Întâmplarea s-a petrecut în Alachua, SUA, unde un băiețel de 11 a decis împreună cu sora lui de 10 ani să recurgă la un gest necugetat după ce mama s-a le-a interzis să mai petreacă timp pe jocurile video. 

În semn de răzbunare, băiețelul a furat mașina mamei și împreună cu sora sa au plecat la drum și au condus nici mai mult, nici mai puțin de... 320 de kilometri.

Evadarea lor s-a încheiat după un control de rutină pe autostradă efectuat de către poliția statului Florida. În momentul în care cei doi mici aventurieri au fost opriți de ofițeri în trafic, aceștia au declarat: „Suntem supărați pe mama noastră”.

Potrivit publicației, Agi, polițiștii statului Florida au fost șocați când au descoperit că șoferul oprit pe o autostradă în Alachua era un copil iar sora lui mai mică era pe scaunul pasagerului. Cei doi se aflau la sute de kilometri de locul unde mama lor îi raportase dispăruți la începutul săptămânii.

Sedanul alb în care călătoreau copiii fusese dat dispărut de mama lor în North Port, Florida, un oraș aflat la mai mult de 320 de kilometri de Alachua. Ofițerii au confirmat la rândul lor că „amândoi copii erau supărați pe mama lor pentru că le-au luat dispozitivele electronice”.

Autoritățile au spus că nu au niciun motiv să creadă că au fost maltratați acasă. Mama copiilor a mers apoi cu mașina la Alachua pentru a-i recupera. „Detectivii noștri au vorbit pe larg cu mama, care în mod clar făcea tot posibilul să crească doi copii mici și a fost foarte receptivă la recomandările făcute pentru a o ajuta să obțină asistență”, a declarat poliția.

Vârsta legală pentru a obține un permis de conducere în Florida este de 15 ani, în timp ce șoferii trebuie să aibă 18 ani pentru a solicita un permis complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: alachua copil furt masina jocuri video




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel