„Este o bucățică din el!” O mamă, scrisoare către hoțul bicicletei fiului ei: „Pentru el, e o sursă de bucurie, aventură și libertate”

Data publicării:
„Este o bucățică din el!” O mamă, scrisoare către hoțul bicicletei fiului ei: „Pentru el, e o sursă de bucurie, aventură și libertate” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @stopaminsk
„Este o bucățică din el!” O mamă, scrisoare către hoțul bicicletei fiului ei: „Pentru el, e o sursă de bucurie, aventură și libertate” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @stopaminsk

O mamă din Alba a scris o scrisoare după ce fiul ei a fost jefuit de bicicletă.



Ea a încercat să înduplece hoțul să-i returneze bicicleta printr-o scrisoare emoționantă postată pe Facebook. Cu toate acestea, mesajul său nu l-a convins pe hoț, iar în cele din urmă, poliția l-a prins.

„Dragă persoană care a luat bicicleta fiului meu din mijlocul satului,

Sper că aceste cuvinte ajung la tine cu o undă de înțelegere. Înțeleg că oamenii pot face greșeli și că poate ai crezut că nu va fi nimeni afectat de această “furtunătică”.

Cu toate acestea, vreau să-ți reamintesc că această bicicletă înseamnă mult pentru fiul meu este mult mai mult decât un obiect. Pentru el, este o sursă de bucurie, aventură și libertate, este o bucățică din el …nu este un cadru și două roți!

Am o rugăminte umilă pentru tine: mâine dimineața, te rog să vii la poarta noastră și să restitui bicicleta. Vreau să învățăm cu toții că faptele noastre au consecințe și că există întotdeauna o cale de a face lucrurile corect.

Poate că vom putea găsi o soluție pentru tine astfel încât să nu ajungi într-o situație dificilă din cauza acestui incident”, a scris mama băiatului pe Facebook, potrivit Alba 24.

Citește și „Nu vreau să îmi mai găsesc copilul plângând!” Scrisoarea unei mame, către profesoara de matematică: „Sunt convinsă că și alți părinți gândesc la fel că mine”

Bicicleta a fost recuperată și restituită copilului

Polițiștii Postului de Poliție Pianu au reușit să identifice și să rețină bărbatul de 41 de ani, din comuna Săliștea, care a fost bănuit de furtul bicicletei. Acesta locuia fără forme legale în zona Pianu de Jos și profitase de ocazia când un minor își lăsase bicicleta nesupravegheată în timpul unei sărbători publice din localitate. Din fericire, bicicleta a fost recuperată și restituită copilului.

Chiar dacă scrisoarea mamei nu a reușit să-și atingă scopul inițial, rezultatul a fost unul pozitiv, cu hoțul fiind adus în fața legii și bicicleta revenind în posesia copilului.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: alba bicicleta copil mama





DC Media Group Audience
pixel