„A fost o lecție grea, dar necesară”. Un tată a declanșat o mare agitație pe internet după ce și-a trimis fiica de șapte ani la școală în pijamale

Data publicării:
„A fost o lecție grea, dar necesară”. Un tată a declanșat o mare agitație pe internet după ce și-a trimis fiica de șapte ani la școală în pijamale / FOTO: freepik.com @tamarkakireeva
„A fost o lecție grea, dar necesară”. Un tată a declanșat o mare agitație pe internet după ce și-a trimis fiica de șapte ani la școală în pijamale / FOTO: freepik.com @tamarkakireeva

Un tată a declanșat o mare agitație pe internet după ce a împărtășit o întâmplare pe o rețea de socializare: și-a trimis fiica de șapte ani la școală în pijamale. Motivul lui? Să îi ofere micuței o lecție memorabilă, însă partenera sa nu a fost deloc încântată de gestul său. 



După ce ar fi epuizat toate trucurile pentru a împiedica „crizele” dimineții când fiica lor trebuia să se îmbrace pentru școală, tatăl a luat o decizie extremă și a trimis-o pe micuță în pijamale la școală. A dezvăluit că soția sa nu știa nimic despre asta, fiind deja la muncă când el a dus-o pe fetiță la școală.

Întâmplarea a fost povestită pe Reddit, conform peroz.ro. Fiica sa de șapte ani, Elsie, a început să îi facă diminețile grele, manifestând crize când vine vorba să se îmbrace pentru școală. „Încercările de a pregăti hainele din seara precedentă au fost zadarnice", a mărturisit bărbatul.

Într-o dimineață, simțindu-se epuizat de lupta cu Elsie, tatăl a luat o decizie neobișnuită: „am spus că dacă nu vrea să se îmbrace, poate merge la școală în pijamale. A fost evident surprinsă de reacția mea”.

Pe drum spre școală, în mașină, Elsie a început să înțeleagă consecințele acțiunilor ei: „În timp ce ne îndepărtam de casă, a devenit mai liniștită. Apoi mi-a spus că vrea să se întoarcă acasă să se schimbe. I-am explicat că am luat deja o decizie și nu vom face cale întoarsă”.

Chiar dacă Elsie a început să plângă, tatăl a rămas hotărât să o învețe o lecție: „Nu am schimbat direcția mașinii, așa că a ajuns la școală așa cum era. A fost o lecție grea, dar necesară”.

„Nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap”

Situația s-a complicat când mama fetiței a venit să o ia de la școală și a constatat că micuța era îmbrăcată în pijamale. „Nu a zis nimic în fața Elsie, dar după ce am rămas singuri, a explodat”, a povestit bărbatul. „A început să spună că am făcut-o de rușine și că păream ca niște părinți neglijenți, incapabili să își îmbrace copilul. I-am spus că sunt convins că Elsie nu este primul copil care merge la școală în pijamale și că asta nu este sfârșitul lumii. Ea a considerat că am fost prea aspru cu fiica noastră, dar tot ce am dorit a fost să o învățăm o lecție”.

Postarea de pe Reddit a devenit virală, mulți utilizatori lăudând inițiativa tatălui. Chiar și un profesor a comentat: „Văd copii venind la școală în pijamale tot timpul și nici măcar nu este o problemă. În clasele primare, copiii vin îmbrăcați în cele mai ciudate haine, dar aceasta este farmecul tinereții”.

„O idee excelentă, o voi încerca și eu”, a comentat un utilizator. „Genial! Nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap” / „Cred că soția ta ar trebui să te susțină, ai făcut asta pentru binele tuturor”, au adăugat alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel