„A fost o lecție grea, dar necesară”. Un tată a declanșat o mare agitație pe internet după ce și-a trimis fiica de șapte ani la școală în pijamale

Data publicării:
„A fost o lecție grea, dar necesară”. Un tată a declanșat o mare agitație pe internet după ce și-a trimis fiica de șapte ani la școală în pijamale / FOTO: freepik.com @tamarkakireeva
„A fost o lecție grea, dar necesară”. Un tată a declanșat o mare agitație pe internet după ce și-a trimis fiica de șapte ani la școală în pijamale / FOTO: freepik.com @tamarkakireeva

Un tată a declanșat o mare agitație pe internet după ce a împărtășit o întâmplare pe o rețea de socializare: și-a trimis fiica de șapte ani la școală în pijamale. Motivul lui? Să îi ofere micuței o lecție memorabilă, însă partenera sa nu a fost deloc încântată de gestul său. După ce ar fi epuizat toate trucurile pentru a împiedica „crizele” dimineții când fiica lor trebuia să se îmbrace pentru școală, tatăl a luat o decizie extremă și a trimis-o pe micuță în pijamale la școală. A dezvăluit că soția sa nu știa nimic despre asta, fiind deja la muncă când el a dus-o pe fetiță la școală.

Întâmplarea a fost povestită pe Reddit, conform peroz.ro. Fiica sa de șapte ani, Elsie, a început să îi facă diminețile grele, manifestând crize când vine vorba să se îmbrace pentru școală. „Încercările de a pregăti hainele din seara precedentă au fost zadarnice", a mărturisit bărbatul.

Într-o dimineață, simțindu-se epuizat de lupta cu Elsie, tatăl a luat o decizie neobișnuită: „am spus că dacă nu vrea să se îmbrace, poate merge la școală în pijamale. A fost evident surprinsă de reacția mea”.

Pe drum spre școală, în mașină, Elsie a început să înțeleagă consecințele acțiunilor ei: „În timp ce ne îndepărtam de casă, a devenit mai liniștită. Apoi mi-a spus că vrea să se întoarcă acasă să se schimbe. I-am explicat că am luat deja o decizie și nu vom face cale întoarsă”.

Chiar dacă Elsie a început să plângă, tatăl a rămas hotărât să o învețe o lecție: „Nu am schimbat direcția mașinii, așa că a ajuns la școală așa cum era. A fost o lecție grea, dar necesară”.

„Nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap”

Situația s-a complicat când mama fetiței a venit să o ia de la școală și a constatat că micuța era îmbrăcată în pijamale. „Nu a zis nimic în fața Elsie, dar după ce am rămas singuri, a explodat”, a povestit bărbatul. „A început să spună că am făcut-o de rușine și că păream ca niște părinți neglijenți, incapabili să își îmbrace copilul. I-am spus că sunt convins că Elsie nu este primul copil care merge la școală în pijamale și că asta nu este sfârșitul lumii. Ea a considerat că am fost prea aspru cu fiica noastră, dar tot ce am dorit a fost să o învățăm o lecție”.

Postarea de pe Reddit a devenit virală, mulți utilizatori lăudând inițiativa tatălui. Chiar și un profesor a comentat: „Văd copii venind la școală în pijamale tot timpul și nici măcar nu este o problemă. În clasele primare, copiii vin îmbrăcați în cele mai ciudate haine, dar aceasta este farmecul tinereții”.

„O idee excelentă, o voi încerca și eu”, a comentat un utilizator. „Genial! Nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap” / „Cred că soția ta ar trebui să te susțină, ai făcut asta pentru binele tuturor”, au adăugat alții.Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel