„Tricolorii”, oaspeți exemplari la EURO 2024: curățenie în vestiar și mesaj emoționant pentru gazde

Data actualizării: | Data publicării:
„Tricolorii”, oaspeți exemplari la EURO 2024 Curățenie în vestiar și mesaj emoționant pentru gazde / FOTO: Facebook@UEFA
„Tricolorii”, oaspeți exemplari la EURO 2024 Curățenie în vestiar și mesaj emoționant pentru gazde / FOTO: Facebook@UEFA

Aventura României la EURO 2024 a ajuns la final, însă tricolorii au arătat că avem, din nou, echipă națională.Echipa României pleacă cu fruntea sus de la EURO 2024 și lasă în urmă o impresie frumoasă nu numai fanilor, ci și organizatorilor și tuturor celor care urmăresc competiția.

Înainte de a părăsi Germania, tricolorii au lăsat o curățenie impecabilă în vestiarul de la Munchen, dar și un mesaj scris în română și germană, adresat gazdelor.

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum, și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului”, se arată în scrisoarea „tricolorilor”.

Elevii lui Iordănescu au mai scris că pleacă din Germania cu gândul că au dat totul pentru România și că a fost o onoare pentru ei să ajungă în optimi la EURO. Mesajul a impresionat și UEFA care a postat pe instagram fotografiile care arată curățenia făcută în vestiar însoțite de mesajul - „Oaspeții perfecți”.

Citește și Echipa națională de fotbal a României, eliminată de la Euro 2024! MULȚUMIM pentru toate experiențele și că ne-ați unit, „TRICOLORI”!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel