„Am un monstru în cameră!” O fetiță a avertizat-o pe mama ei, dar nu a fost luată în seamă. Ce au descoperit părinții, după ce au făcut o gaură în pod

Data publicării:
„Am un monstru în cameră!” O fetiță a avertizat-o pe mama ei, dar nu a fost luată în seamă. Ce au descoperit părinții, după ce au făcut o gaură în pod / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm
„Am un monstru în cameră!” O fetiță a avertizat-o pe mama ei, dar nu a fost luată în seamă. Ce au descoperit părinții, după ce au făcut o gaură în pod / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm

Insistențele unei fetițe cu privire la existența unui monstru în dormitorul ei au dus la o descoperire neobișnuită.



Ashley Massis Class, mama fetiței, a încercat să-i explice că nu are cum să fie un monstru în camera ei. Copila a insistat totuși că aude zgomote noaptea.

„Spunea că aude un monstru în peretele dormitorului, dar ne uitasem la un film cu monștri. Nu vorbea foarte bine și când încerca să explice noi înțelegeam că spune că are un monstru în dulap”, a povestit mama, potrivit People. „I-am spus că nu e nimeni în dulap. Făceam glume cum că ne luptăm cu monstrul, i-am dat o sticlă cu pulverizator plină cu apă ca să îl stropească pe monstru dacă îl vede. Se speria foarte tare și a stat în camera noastră și continua să spună că sunt monștri acolo. Ne gândeam că poate este supărată deoarece tocmai eu ce am născut în februarie și înainte am fost însărcinată și obosită”.

„Ca într-un film de groază”

În urmă cu câteva săptămâni, Ashley și soțul ei au observat câteva albine intrând în podul lor. Aceștia locuiesc într-o casă de fermă veche de 100 de ani, așa că au decis să cheme o companie de dezinsecție.

„Ne-au spus că sunt albine, probabil în căutare de un loc în care să stea. Nu le-au omorât deoarece sunt pe cale de dispariție”, a explicat Ashley, conform sursei citate. „Apicultor după apicultor ne-au spus că nu sunt încă în casă. Au făcut o gaură în podul nostru și au spus că nu văd nimic. Până când un altul a observat totuși ceva și a aflat că se duc, de fapt, într-un zid care este deasupra camerei fiicei mele”.

Apicultorul a mers cu o cameră termică pentru a evalua situația.

„La început am crezut că este un corp. Apicultorul a spus că probabil este un stup. A luat un ciocan și a distrus peretele. Albinele au început să iasă ca într-un film de groază”, spune mama.

Expertul a numărat aproximativ 50.000 de albine pe care le-a extras din perete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel