Andreea Antonescu își va boteza cea dea doua fiică: Cântăreața a ales un meniu excentric

Data publicării:
Andreea Antonescu își va boteza cea dea doua fiică: Cântăreața a ales un meniu excentric. FOTO: Instagram @andreeaantonescu
Andreea Antonescu își va boteza cea dea doua fiică: Cântăreața a ales un meniu excentric. FOTO: Instagram @andreeaantonescu

Andreea Antonescu își pregătește cu entuziasm botezul celei de-a doua fiice, care va avea loc la Snagov pe data de 24 iunie, același loc în care a organizat și petrecerea de bun venit a primului său copil, Sienna. Cu o dorință de a marca momentul într-un mod special, cântăreața a ales un meniu extravagant, compus din patru feluri de mâncare.



Andreea Antonescu este în ultimele pregătiri pentru acest eveniment important. Venice Victoria, fiica pe care o are împreună cu jurnalistul Victor Vrînceanu, va fi creștinată pe 24 iunie de către același preot care a oficiat botezul lui Sienna, fiica artistei din căsătoria anterioară cu Traian Spak. Recent, cei doi foști soți au încheiat procesul de divorț.

Bucuria mamei este amplificată de prezența Siennei la botezul surorii sale, fapt care adaugă un sentiment special în acest moment deosebit. O locație situată în Pădurea Snagov va găzdui ceremonia și petrecerea ulterioară.

Cu fiecare detaliu pus la punct și cu emoții crescânde, Andreea Antonescu se pregătește să ofere o zi deosebită pentru botezul celei de-a doua fiice, într-un cadru fermecător și primitor.

Citește și „Nu mai dați clătite la copii!” Avertismentul lui chef Cătălin Scărlătescu pentru părinți

Ce meniu a pregătit Andreea Antonescu

Aperitiv

Macarons cu brânză de capră și nuci. Mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto. Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete. Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante Tartar de somon cu icre tobiko și susan. Cheesecake risotto și jeleu de rodie. Mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță. Roast beef cu sos aiolo cu capere.

Pește

File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți

Fel principal tradițional

Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute. Fel principal
Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe

Tort Pistachio Flavor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden
Tagurile articolului: andreea antonescu botez meniu





DC Media Group Audience
pixel