Băiețel de 6 ani, îmbarcat în avionul greşit, într-o scenă desprinsă parcă din filmul „Singur Acasă 2”

Data publicării:
Băiețel de 6 ani, îmbarcat în avionul greşit, într-o scenă desprinsă parcă din filmul „Singur Acasă 2” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @unaihuiziphotography
Băiețel de 6 ani, îmbarcat în avionul greşit, într-o scenă desprinsă parcă din filmul „Singur Acasă 2” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @unaihuiziphotography

Într-o poveste desprinsă parcă din filmul „Singur Acasă 2”, un băiețel de 6 ani a avut parte de o aventură neașteptată, fiind îmbarcat în avionul greșit din cauza unei erori comise de o companie aeriană.



Micuțul Casper ar fi trebuit să călătorească singur din Philadelphia către destinația sa din Fort Myers, Florida, unde bunica îl aștepta nerăbdătoare. Cu toate acestea, situația a luat o turnură neașteptată atunci când femeia nu l-a văzut pe nepotul ei sosind la destinație.

Îngrijorată, bunica a cerut explicații companiei aeriene implicată. La început, angajații au fost incapabili să ofere o explicație clară, sugerând că micuțul Casper ar fi putut să întârzie și să rateze îmbarcarea. Femeia însă a dovedit că acest scenariu nu era posibil, având confirmarea că băiețelul său s-a înregistrat la aeroport și a fost prezent la timp.

Această situație nu doar aduce aminte de celebrele peripeții ale lui Kevin McCallister din „Singur Acasă 2”, dar pune în evidență și responsabilitatea și profesionalismul companiilor aeriene în gestionarea călătoriilor copiilor neînsoțiți. Părinții și bunicii se așteaptă la servicii impecabile atunci când își trimit cei mici în călătorii, iar această experiență cu siguranță va ridica semne de întrebare asupra procedurilor și comunicării defectuoase în astfel de situații.

Micuțul Casper a reușit să se reîntâlnească cu bunica sa la timp pentru a sărbători Crăciunul

După câteva ore tensionate, femeia a primit un telefon de la Casper. Pe fundalul zgomotelor aeroportului, băiețelul i-a dezvăluit că aterizase, dar nu în locul așteptat, ci în Orlando, la peste 200 de kilometri distanță de Fort Myers.

În ciuda acestui neplăcut incident, compania aeriană responsabilă și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze. Cu o atitudine conciliantă, au oferit să ramburseze costul zborului, încercând astfel să repare într-un fel situația. Din fericire, după această odisee neașteptată, micuțul Casper a reușit să se reîntâlnească cu bunica sa la timp pentru a sărbători Crăciunul, conform informațiilor furnizate de Fox Business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel