Copiii născuţi în ziua de Paşte au un destin special

Data publicării:
Copiii născuţi în ziua de Paşte au un destin special / FOTO: freepik.com@avatar bristekjegor
Copiii născuţi în ziua de Paşte au un destin special / FOTO: freepik.com@avatar bristekjegor

Se spune că bebelușii care vin pe lume în această perioadă vor avea noroc toată viaţa.Se spune că bebeluşii născuţi în ziua de Paşte sunt înzestraţi cu noroc, în timp ce copiii născuţi în Vinerea Mare au un destin plin de ghinioane.

De fel, majoritatea mămicilor care îşi nasc copilul în ziua de Paşte, îl botează Cristina sau Cristian, pentru a-l pomeni pe Iisus Hristos. Aceşti copiii sunt urmăriţi de noroc, până la sfârşitul vieţii. Se spune din bătrâni că s-a născut în acelaşi timp cu Mântuitorul, scrie spynews.ro.

Despre copiii născuţi în Vinerea Mare se spune că vor avea ghinion toată viaţa, dar cu toate acestea, dacă este botezat în Duminica Paştelui se crede că o putere divină l-a înzestrat cu darul vindecării. 

De la popor la popor, de la religie la religie, tradiţiile legate de marea sărbătoare ascund inedit şi frumuseţe în ele, iar superstiţiile, izvorâte din credinţele, temerile şi convingerile oamenilor s-au perpetuat de-a lungul timpului.

Despre copii născuţi în ziua de Paşte se spune vor avea un destin plin de noroc, iar despre cei născuţi în Vinerea Mare că în viaţa vor fi urmăriţi de ghinion. Cu toate acestea, despre copilul născut în Vinerea Mare şi botezat în Duminica Paştelui se crede că o putere divină l-a înzestrat cu darul vindecării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel