Gestul eroic al unui copil de 9 ani care își salvează părinții: „Mamă, tată, vă rog să nu muriți! Mă întorc!”

Data publicării:
Gestul eroic al unui copil de 9 ani care își salvează părinții: „Mamă, tată, vă rog să nu muriți! Mă întorc!” / FOTO: freepik.com @freepik
Gestul eroic al unui copil de 9 ani care își salvează părinții: „Mamă, tată, vă rog să nu muriți! Mă întorc!” / FOTO: freepik.com @freepik

În mijlocul unei serie de tornade devastatoare care au lovit Statele Unite și au cauzat moartea a cel puțin cinci persoane, un copil de nouă ani a devenit erou salvându-și părinții într-un accident cauzat de aceste fenomene meteo. Tornadele violente au făcut pagube semnificative în ultimele zile, iar în urma acestora au fost raportate cinci decese, inclusiv patru în statul Oklahoma.Eroul acestei povești lui Branson Baker. În timp ce părinții săi fugeau de casa lor pentru a se adăposti la un prieten, au fost surprinși de tornadă. Mașina în care se aflau a fost prinsă în vârtejul furtunii și lovită de un copac, lăsându-i pe Marvin Wayne Baker și Lindy Baker cu răni grave. Cu toate acestea, micul Branson a scăpat nevătămat și a avut curajul să acționeze.

Coborând din mașină, Branson a luat decizia de a merge să caute ajutor, chiar în timp ce furtuna se intensifica în jurul lui. A parcurs 1,5 kilometri singur, a reușit să ajungă în siguranță și să aducă ajutorul necesar pentru părinții săi răniți. Această acțiune curajoasă și hotărâtă a lui Branson l-a transformat într-un erou în ochii comunității sale.

Un băiețel foarte curajos

Branson, înainte de a pleca, le-a spus părinților: „Mamă, tată, vă rog să nu muriți. Mă întorc!” Unchiul său a relatat pentru presa americană, KVTV: „A alergat cât de repede a putut, cât de tare a putut. Probabil a parcurs 1,5 kilometri în 10 minute, ceea ce este cu adevărat impresionant pentru un copil atât de mic.”

Branson a reușit să meargă la vecinii săi și să tragă un semnal de alarmă. Ca urmare a intervenției sale rapide, părinții lui au fost salvați și transportați de urgență la spital. Cu multiple fracturi la spate, gât, braț, maxilar, mână și coaste, părinții lui Branson, Marvin Wayne Baker și Lindy Baker, acum se află în afara oricărui pericol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel