Gestul incredibil și aparent inexplicabil al unei mame din Galați: Și-a abandonat copilul de 9 ani pe holurile spitalului. Femeia este de negăsit

Data publicării:
Gestul incredibil și aparent inexplicabil al unei mame din Galați: Și-a abandonat copilul de 9 ani pe holurile spitalului. Femeia este de negăsit / FOTO: freepik.com @aspsvz
Gestul incredibil și aparent inexplicabil al unei mame din Galați: Și-a abandonat copilul de 9 ani pe holurile spitalului. Femeia este de negăsit / FOTO: freepik.com @aspsvz

O mamă din Galați a luat o decizie incredibilă și aparent inexplicabilă, abandonându-și copilul de 9 ani într-un spital. Este dispărută și căutată de polițiști să dea explicații.



Situația a avut loc în cursul zilei de 17 februarie, la Spitalul de Urgență pentru Copii din Galați. Femeia, în vârstă de 39 de ani, a sosit la spital împreună cu fiica ei mai mică, dar a plecat intenționat fără fiul ei, lăsându-l practic singur pe holurile secției.

Cadrele medicale au descoperit ulterior că băiatul era nesupravegheat și au reușit să ia legătura cu tatăl lui prin intermediul numărului de telefon din fișa de internare a surorii sale. Tatăl copilului a fost alertat și imediat s-a deplasat la spital. De asemenea, el a luat legătura cu poliția pentru a reclama acest gest al soției sale.

Deși au trecut mai mult de 48 de ore, femeia rămâne dispărută, iar autoritățile încearcă să o găsească pentru a fi audiată. Poliția a informat și Direcția pentru Protecția Copilului despre acest incident, iar este posibil ca săptămâna viitoare să înceapă o anchetă în acest sens.

„Nu știe pe ce lume trăiește”

Vecinii femeii au dezvăluit la Observator că nu au fost surprinși de gestul său și că s-au așteptat la orice din partea ei. „Ea este capabilă pentru că nu este prea sănătoasă. Mereu pleacă de acasă. A mai fost plecată, a lăsat copiii acasă”, spune o vecină. „Era de așteptat, e o persoană care nu știe pe ce lume trăiește. De mică, de mică, așa a crescut, vorba aia în cartier și mi-am dat seama că e o persoană pierdută”, spune un vecin. 

„A venit, a adus copilul, a intrat normal în spital. Bănuiesc că l-a lăsat. Era mărişor băiatul, cam aşa. S-a dus, a pornit la vizită. L-a lăsat şi pe frate-său şi a tăiat-o în lume”, spune paznicul spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel