Influencerița care a născut singură acasă, mărturii emoționante: „Mi-am dat seama că moașa noastră nu ar ajunge la timp și că trebuia să am încredere în corpul meu”

Data publicării:
Influencerița care a născut singură acasă, mărturii emoționante: „Mi-am dat seama că moașa noastră nu ar ajunge la timp și că trebuia să am încredere în corpul meu” / FOTO: freepik.com @EyeEm
Influencerița care a născut singură acasă, mărturii emoționante: „Mi-am dat seama că moașa noastră nu ar ajunge la timp și că trebuia să am încredere în corpul meu” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Nara Aziza Smith, model și influencer pe rețelele sociale, împărtășește pe Instagram experiența sa de a naște singură, acasă.



„Pe 7 aprilie, odată cu coborârea soarelui, am ieșit la plimbare cu cei doi micuți așa cum făceam în fiecare seară, dar ceva s-a schimbat. Când i-am privit, am surprins câteva clipe din trecut, dar și din ceea ce avea să fie. Brusc, am fost cuprinsă de emoție, știind că dragostea noastră avea să crească pentru a primi un alt suflet și că lucrurile aveau să se schimbe din nou. 

Am întrerupt plimbarea și ne-am întors acasă, deoarece picioarele mele nu m-ar mai fi putut duce mult timp”, spune aceasta potrivit Spectacola.ro.

„La 23:31, la fel ca în multe alte nopți, contracțiile mele s-au diminuat și am simțit că iarăși am interpretat greșit semnalele corpului meu. Am ajuns în cele din urmă în pat la 1:30 dimineața și, după ce am rostit o rugăciune, mi-am mângâiat burtica și am lăsat oboseala să mă copleșească. Undeva între somn și conștiență, am simțit contracția cea mai puternică de până atunci. Am început să mă trezesc doar pentru a fi trasă înapoi de o altă contracție la câteva minute distanță. După 10 minute de contracții continue, am început să țip de durere, ceea ce l-a trezit pe soțul meu, care adormise lângă mine. 

Știam că travaliul adevărat începuse.

Între contracții, simțeam mereu nevoia să merg la baie, ceea ce făcea durerea aproape insuportabilă. La acest punct, totul devenise confuz și îmi amintesc vag că l-am strigat pe Lucky să cheme moașa noastră în timp ce eram în pat, în patru labe. În timpul uneia dintre contracții mi-am dat seama că moașa noastră nu ar ajunge la timp și că trebuia să am încredere în corpul meu să o ghideze pe micuță în această lume”.

Citește continuarea pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel