„Îngerul copiilor”, învins de cancer: „Drum lin spre RAI!”

Data actualizării: | Data publicării:
„Îngerul copiilor”, învins de cancer: „Drum lin spre RAI!” / FOTO: freepik.com @stokkete
„Îngerul copiilor”, învins de cancer: „Drum lin spre RAI!” / FOTO: freepik.com @stokkete

Într-o poveste de curaj și devotament, Gabriela Oncescu, cunoscută ca „Îngerul copiilor”, a purtat o luptă îndârjită împotriva cancerului timp de doi ani. Cu toate eforturile depuse, boala a avut ultimul cuvânt, iar medicul ne-a părăsit pentru a merge către o lume mai bună și mai liniștită.Gabriela Oncescu, medic piteștean, a fost supranumită „Îngerul copiilor” datorită misiunii sale de a vindeca și alina suferințele celor mici. Însă, în ciuda numeroaselor vieți pe care le-a salvat de-a lungul timpului, când a venit vorba de propria sa sănătate, nu a existat un tratament care să-i ofere victoria asupra cancerului.

Această pierdere adâncă afectează comunitatea medicală și pe toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște. Gabriela Oncescu rămâne un exemplu de curaj și compasiune, iar amintirea ei va trăi în inimile celor pe care i-a influențat și i-a îngrijit.

„Un medic și un om extraordinar!”

Într-un anunț trist emis de Colegiul Medicilor Argeș, se aduce vestea încetării din viață a distinsei dr. Gabriela Oncescu, un „om cum rar întâlnim și un profesionist desăvârșit”. Institutul transmite sincere condoleanțe familiei în aceste momente dificile.

Gabriela Oncescu, cunoscută și iubită ca pediatru, a fost unul dintre cele mai respectate nume ale medicinii argeșene, potrivit Observator. Vestea pierderii ei a șocat comunitatea care a apreciat și respectat contribuția sa semnificativă în domeniul medical. În memoria ei, rămân amintirile unui profesionist dedicat și a unui om care a schimbat viețile multor oameni prin grija și devotamentul său în slujba sănătății publice.

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Un medic și un om extraordinar!”,

„Dumnezeu să vă odihnească în pace, d-na doctor, iar familiei, sincere condoleanțe! Nu pot să cred, ne-a părăsit așa de repede, un suflet minunat și un medic excepțional!”

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Un medic cum rar întâlnim. Condoleanțe!”,

„Dumnezeu să o odihnească în pace. Un medic foarte bun, dar mai ales un om extraordinar! Drum lin spre RAI doamna doctor. Nu vă vom uita niciodată! Va mulțumim!”Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel