„Îngerul copiilor”, învins de cancer: „Drum lin spre RAI!”

Data actualizării: | Data publicării:
„Îngerul copiilor”, învins de cancer: „Drum lin spre RAI!” / FOTO: freepik.com @stokkete
„Îngerul copiilor”, învins de cancer: „Drum lin spre RAI!” / FOTO: freepik.com @stokkete

Într-o poveste de curaj și devotament, Gabriela Oncescu, cunoscută ca „Îngerul copiilor”, a purtat o luptă îndârjită împotriva cancerului timp de doi ani. Cu toate eforturile depuse, boala a avut ultimul cuvânt, iar medicul ne-a părăsit pentru a merge către o lume mai bună și mai liniștită.



Gabriela Oncescu, medic piteștean, a fost supranumită „Îngerul copiilor” datorită misiunii sale de a vindeca și alina suferințele celor mici. Însă, în ciuda numeroaselor vieți pe care le-a salvat de-a lungul timpului, când a venit vorba de propria sa sănătate, nu a existat un tratament care să-i ofere victoria asupra cancerului.

Această pierdere adâncă afectează comunitatea medicală și pe toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște. Gabriela Oncescu rămâne un exemplu de curaj și compasiune, iar amintirea ei va trăi în inimile celor pe care i-a influențat și i-a îngrijit.

„Un medic și un om extraordinar!”

Într-un anunț trist emis de Colegiul Medicilor Argeș, se aduce vestea încetării din viață a distinsei dr. Gabriela Oncescu, un „om cum rar întâlnim și un profesionist desăvârșit”. Institutul transmite sincere condoleanțe familiei în aceste momente dificile.

Gabriela Oncescu, cunoscută și iubită ca pediatru, a fost unul dintre cele mai respectate nume ale medicinii argeșene, potrivit Observator. Vestea pierderii ei a șocat comunitatea care a apreciat și respectat contribuția sa semnificativă în domeniul medical. În memoria ei, rămân amintirile unui profesionist dedicat și a unui om care a schimbat viețile multor oameni prin grija și devotamentul său în slujba sănătății publice.

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Un medic și un om extraordinar!”,

„Dumnezeu să vă odihnească în pace, d-na doctor, iar familiei, sincere condoleanțe! Nu pot să cred, ne-a părăsit așa de repede, un suflet minunat și un medic excepțional!”

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Un medic cum rar întâlnim. Condoleanțe!”,

„Dumnezeu să o odihnească în pace. Un medic foarte bun, dar mai ales un om extraordinar! Drum lin spre RAI doamna doctor. Nu vă vom uita niciodată! Va mulțumim!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel