Îngrijitoare de la grădiniță, agresată de o mamă, după ce a „îndrăznit” să-i atragă atenția fiicei sale în legătură cu un comportament nepotrivit

Data publicării:
Îngrijitoare de la grădiniță, agresată de o mamă, după ce a „îndrăznit” să-i atragă atenția fiicei sale în legătură cu un comportament nepotrivit / FOTO: freepik.com @freepik
Îngrijitoare de la grădiniță, agresată de o mamă, după ce a „îndrăznit” să-i atragă atenția fiicei sale în legătură cu un comportament nepotrivit / FOTO: freepik.com @freepik

Un incident deosebit de grav a avut loc într-o grădiniță din Cugir, județul Alba, unde o îngrijitoare a fost agresată fizic de către mama unui copil. Conform relatărilor, incidentul a avut loc în incinta instituției de învățământ și a fost rezultatul unei dispute legate de comportamentul fiicei femeii.



Îngrijitoarea, care a dorit să rămână anonimă, a afirmat că a fost atacată după ce a îndrăznit să-i atragă atenția mamei asupra comportamentului copilului său în grădiniță. Potrivit martorilor oculari, mama, a cărei identitate nu a fost făcută publică de către autorități, ar fi devenit violentă și i-ar fi aplicat îngrijitoarei un pumn în față într-un acces de furie.

Evenimentul a avut loc acum o săptămână, iar autoritățile locale au luat măsuri imediate în urma plângerii depuse de către îngrijitoare. Poliția Alba a anunțat că investighează acest incident în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și a implicării părților implicate.

„La data de 17 aprilie 2024, în jurul orei 15,15, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de o persoană, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei unităţi de învăţământ preşcolar din Cugir. Din primele cercetări, a rezultat că, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, în jurul orei 08,30, pe fondul unor discuţii avute cu o femeie de 37 de ani, din Cugir, legate de comportamentul fiicei acesteia, reclamanta, care este angajată ca îngrijitoare la unitatea de învăţământ preşcolar, ar fi fost lovită cu pumnul în faţă”, susține IPJ Alba într-un comunicat.

Mama a agresat îngrijitoarea

Ziarul Unirea aduce în atenția publicului faptul că femeia agresată este îngrijitoare în grădinița respectivă, iar mama care a atacat-o a reproșat faptul că îndrăznise să-i atragă atenția fiicei sale în legătură cu comportamentul nepotrivit.

Incidentul s-a amplificat în momentul în care angajata grădiniței a rămas calmă și nu a ripostat, moment în care a fost lovită de către agresoare.

Îngrijitoarea, în urma agresiunii, a fost nevoită să solicite un certificat medico-legal pentru a documenta vătămările suferite.

Dosarul deschis de către polițiști vizează infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar autoritățile locale depun eforturi pentru a aduce claritate și a stabili responsabilitatea în acest caz deosebit de grav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel