Învățătoare româncă, victima mamei unui elev, după o mustrare aplicată copilului

Data publicării:
Învățătoare româncă, victima mamei unui elev, după o mustrare aplicată copilului. FOTO ILUSTRATIV: freepik.com
Învățătoare româncă, victima mamei unui elev, după o mustrare aplicată copilului. FOTO ILUSTRATIV: freepik.com

Incident în Satu Mare. O învăţătoare a fost brutal agresată de mama unui elev, în urma unei mustrări făcute copilului său! 



Femeia, în vârstă de 59 de ani, nu a stat pe gânduri şi a aşteptat-o pe învăţătoarea respectivă în faţa şcolii, imediat după încheierea orelor de curs.

Scena, desprinsă parcă din filmele de acţiune, s-a desfăşurat în faţa ochilor şocaţi ai martorilor. Cu un gest de o violenţă extremă, mama elevului a aplicat învăţătoarei mai multe lovituri. După agresiune, agresoarea a părăsit locul faptei în grabă, lăsând în urma sa doar o stare de șoc și de consternare.

Citește și Tichete educaționale de 500 de lei pentru elevii români: Cererile părinților se depun până pe 5 octombrie. Condiții

Autorităţile au intervenit imediat în acest caz grav

Autorităţile au intervenit imediat în acest caz grav, iar agresoarea a fost reţinută. Aceasta se confruntă acum cu un dosar penal, fiind acuzată de loviri şi alte acte de violenţă.

Incidentul s-a produs în contextul unei serii de evenimente nefericite în sistemul de învăţământ din judeţul Satu Mare. Cu doar câteva zile înainte, în aceeaşi zonă, s-au înregistrat şi alte incidente violente, cu elevi care şi-au rezolvat neînţelegerile cu pumni şi picioare în sala de clasă. Acest recent val de violenţă în şcoli ridică semne de întrebare cu privire la siguranţa şi atmosfera din mediul şcolar şi pune în faţa autorităţilor necesitatea unor măsuri mai ferme pentru a asigura protecţia cadrelor didactice şi a elevilor în şcoli.

Vezi și Telefoanele la școală: Cum „păcălesc” elevii profesorii și riscă pierderea burselor. Ministerul Educației a impus sancțiuni dure

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: invatatoare mama satu mare





DC Media Group Audience
pixel