Jaf neobișnuit! Un copil de 11 ani, furt de mii de euro, în plină zi, de la casa unui supermarket

Data publicării:
Jaf neobișnuit! Un copil de 11 ani, furt de mii de euro, în plină zi, de la casa unui supermarket / FOTO: freepik.com @EyeEm
Jaf neobișnuit! Un copil de 11 ani, furt de mii de euro, în plină zi, de la casa unui supermarket / FOTO: freepik.com @EyeEm

Un copil de 11 ani a fost găsit vinovat de furtul a peste 6.000 de euro dintr-un supermarket din Ferrara, Italia (regiunea Emilia Romagna). 



Conform anchetatorilor, minorul a pătruns în magazin și a reușit să sustragă cheile unui seif prezent în incintă, urmând să intre într-o zonă dedicată angajaților, unde erau păstrate încasările zilei anterioare.

O casieră a încercat să intervină, însă copilul a împins-o și a fugit cu trei cutii pline cu banii colectați, fără a lăsa vreo urmă.

În timpul confruntării, minorul a scăpat un rucsac, în care au fost descoperite două dintre cele trei cutii cu bani furați. Cu toate acestea, a reușit să păstreze cutia conținând cea mai mare parte din suma sustrasă, peste 6.000 de euro în numerar, conform poliției.

Ofițerii au reconstituit traseul minorului până la identificarea sa definitivă

Utilizând înregistrările camerelor de securitate de la locația afectată și videoclipuri postate pe rețelele sociale, împreună cu numeroase declarații, ofițerii au reconstituit traseul minorului până la identificarea sa definitivă.

Poliția din Ferrara a înaintat imaginile cu tânărul suspect autorităților judiciare pentru evaluarea acuzațiilor, conform comunicatului oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel