La numai 7 ani are un abdomen de oțel. Povestea fetiței care are o siluetă de invidiat: „Este mândră de cât de puternică este! Inspiră mulți oameni”

Data publicării:
La numai 7 ani are un abdomen de oțel. Povestea fetiței care are o siluetă de invidiat: „Este mândră de cât de puternică este! Inspiră mulți oameni” / FOTO: colaj capturi video Instagram
La numai 7 ani are un abdomen de oțel. Povestea fetiței care are o siluetă de invidiat: „Este mândră de cât de puternică este! Inspiră mulți oameni” / FOTO: colaj capturi video Instagram

Kynlee, o fetiță de doar 7 ani, iese în evidență datorită pasiunii sale pentru gimnastică și eforturilor sale la sala de sport. Această mică sportivă cu un abdomen „six-pack” demn de invidiat impresionează pe toată lumea, iar mama ei, Angel Heiman, nu se sfiește să împărtășească cu mândrie realizările fiicei pe rețelele de socializare.



Totul a început la vârsta de doi ani, când Angel a înscris-o pe Kynlee la primul concurs de frumusețe. De atunci, micuța a devenit o prezență constantă în lumea competițiilor, câștigând majoritatea concursurilor la care a participat. Deși la trei ani știa deja coregrafii de majorete, pasiunea ei s-a îndreptat rapid către gimnastică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modernized Elite Training & Athletics (@metafitllc)

Cu patru zile de antrenamente pe săptămână la sala de sport, Kynlee și-a dezvoltat abilitățile într-un mod impresionant. Chiar și în timpul pandemiei, mama și fiica au continuat să se antreneze acasă, consolidând legătura lor și pasiunea comună pentru sport. Angel nu ratează nicio ocazie de a împărtăși cu lumea imagini cu micuța sa campioană.

„Nu vreau să mă uit în urmă și să mă gândesc că a trebuit să-mi ascund copilul pentru că alți oameni nu puteau suporta cum arată. Ea muncește din greu pentru asta și este mândră de cât de puternică este. Inspiră mulți oameni”, mărturisește Angel, potrivit Mirror.

Cu ochii pironiți asupra viitorului, Kynlee și-a propus un obiectiv înalt: să concureze la Jocurile Olimpice. 

„O cărămidă mică”

La doar șapte ani, Kynlee urmează o dietă atentă și se implică într-un regim de antrenament riguros, transformându-se într-o mică forță a naturii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kynlee Heiman (@kynlee_the_great)

Mama sa, impresionată de determinarea micuței sale campioane, mărturisește: „Kynlee este atât de mică, dar atât de puternică. Am avut recent ocazia să dorm lângă ea, iar senzația a fost asemănătoare cu a dormi lângă o cărămidă mică. Este solidă. Muncește din greu pentru asta, dar cred că genetica joacă și un rol important, deoarece ceilalți trei copii ai mei sunt, de asemenea, musculoși”.

Cu o determinare ce depășește vârsta sa, Kynlee nu doar că se remarcă prin eforturile fizice, ci și prin forța interioară care o susține. O combinație de muncă asiduă și predispoziție genetică îi definesc drumul către performanță, iar familia ei privește cu mândrie la evoluția acestei tinere talente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel