Laura Cosoi a vorbit despre cum este viața cu o familie numeroasă

Data actualizării: | Data publicării:
Laura Cosoi a vorbit despre cum este viața cu o familie numeroasă / FOTO: Instagram@Laura Cosoi
Laura Cosoi a vorbit despre cum este viața cu o familie numeroasă / FOTO: Instagram@Laura Cosoi

Laura Cosoi este actriță, dar și mama a trei fetițe, urmând ca în scurt timp să vină pe lume și ce-a de patra. Aceasta a vorbit recent despre cum este viața într-o familie numeroasă.



Invitată recent în cadrul podcastul lui Damian Drăghici, cunoscuta actriță Laura Cosoi a vorbit despre viața de familie. Aceasta este însărcinată cu al patrulea copil. Laura Cosoi a vorbit despre posibilitatea de a adopta un copil, dar și despre curiozitățile pe care le au copiii în ziua de azi și faptul că efectiv copiii sunt ca niște bureți.

Actrița a vorbit și despre posibilitatea ca la un moment dat să și adopte copii, precizând care este motivul care i-a împiedicat să facă acest pas până în prezent.

„Ne-am gândit să adoptăm la un moment dat. Am observat și la alte familii care au copii naturali și adoptați întotdeauna este greu de gestionat. Este acolo ceva emoțional foarte greu de gestionat. Nu știu dacă o vom face pentru că nu am găsit încă rețeta care ar putea să funcționeze în așa fel încât să nu existe diferențe între copii”, a explicat actrița.

Fetița sa cea mare, Rita, a început să fie tot mai curioasă despre ce înseamnă moarte.

„Rita în special ne întreabă încontinuu: dar noi o să mai trăim? cât timp o să mai trăim? Cred că aude la copiii mai mari, la grădiniță și începe să asocieze cu mama, bunicul ei. A început să înțeleagă că oamenii mai și pleacă. Vrea să înțeleagă ce se întâmplă”, a povestit Laura Cosoi.

Citește și Cum le vorbim copiilor despre boală sau moarte”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel