„Mă duc în Rai! Mă joc până vei veni și tu!” Conversația dureroasă dintre o mamă și fiul ei de 4 ani, înainte să fie răpus de cancer

Data actualizării: | Data publicării:
„Mă duc în Rai! Mă joc până vei veni și tu!” Conversația dureroasă dintre o mamă și fiul ei de 4 ani, înainte să fie răpus de cancer / FOTO: colaj capturi Facebook @NolanStrong
„Mă duc în Rai! Mă joc până vei veni și tu!” Conversația dureroasă dintre o mamă și fiul ei de 4 ani, înainte să fie răpus de cancer / FOTO: colaj capturi Facebook @NolanStrong

Într-un mic oraș din Leonardtown, Maryland, SUA, o întreagă familie a fost zguduită de pierderea tragică a unui suflet prea tânăr. 



Ruth Scully a trebuit să-și ia adio de la fiul ei de patru ani, Nolan, în februarie 2017, în urma unei bătălii împotriva unei boli nemiloase: rabdomiosarcomul. Această formă de cancer, care atacă țesutul moale al scheletului, s-a dovedit a fi o forță devastatoare, rezistentă la tratamente.

Pentru Nolan, această luptă crudă a durat doar 15 luni, din noiembrie 2015 până în februarie 2017. Însă timpul nu a fost niciodată măsurat în zile și luni pentru el și familia lui - a fost măsurat în clipe de iubire, curaj și speranță. În mijlocul acestei bătălii epice, Ruth Scully a dezvăluit o conversație de neuitat pe care a avut-o cu micuțul său curajos, înainte ca acesta să plece din lumea aceasta.

„Amintirea ultimei noastre conversații va rămâne vie în inima mea pentru totdeauna”, a mărturisit Ruth, potrivit Observator. „Nolan m-a înțeles cu o înțelepciune și o seninătate care depășeau cu mult vârsta lui. În acele momente scurte, dar atât de prețioase, el mi-a dăruit un adevăr profund și o pace interioară pe care nu o voi uita niciodată.”

„Mă voi duce în Rai şi mă voi juca până vei ajunge şi tu mami acolo. Vei veni, nu-i aşa?”

Această conversație, încărcată de emoție și iubire, a avut loc într-un moment delicat al bătăliei micuțului cu boala necruțătoare. În încercarea de a înțelege durerea pe care o simte copilul ei, mama îl întreabă: „te doare când respiri?” iar răspunsul lui afirmativ rămâne să răsune în inima ei pentru totdeauna.

Pentru această familie îndurerată, amintirea acestor conversații între mamă și fiu sunt atât de prețioase, reprezentând clipe de intimitate și legătură profundă în fața adversităților pe care le-au înfruntat împreună. În ciuda durerii insuportabile, ei găsesc puterea de a îmbrățișa aceste momente, transformându-le în amintiri prețioase care vor rămâne vii în inimile lor pentru totdeauna.

Mama: „Ai dureri mari, nu-i aşa puiule? Chestia asta cu cancerul e naşpa. Nu trebuie să mai lupţi”

Fiul: „Nu trebuie. Dar o voi face pentru tine, mami”

Mama: „Asta ai făcut? Ai luptat pentru mami?”

Fiul: „Da, normal”

Mama: „Care este treaba lui mami?”

Fiul: „Să mă ţină în siguranţă”

Mama: „Puiule, Nu mai pot face asta aici. Singurul mod în care te voi şti în siguranţă este în Rai”

Fiul: „Mă voi duce în Rai şi mă voi juca până vei ajunge şi tu mami acolo. Vei veni, nu-i aşa?”

Mama: „Absolut, puiul meu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel