Mama pleacă într-o croazieră și își lasă copiii de 6 și 8 ani singuri acasă. Nu le-a spus unde se duce sau când se va întoarce: „Au fost găsiți într-o mizerie incredibilă”

Data publicării:
Mama pleacă într-o croazieră și își lasă copiii de 6 și 8 ani singuri acasă. Nu le-a spus unde se duce sau când se va întoarce: „Au fost găsiți într-o mizerie incredibilă” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @svittlana
Mama pleacă într-o croazieră și își lasă copiii de 6 și 8 ani singuri acasă. Nu le-a spus unde se duce sau când se va întoarce: „Au fost găsiți într-o mizerie incredibilă” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @svittlana

O mamă, în vârstă de 29 de ani, din Houston, Texas, și-a lăsat copiii singuri în apartamentul lor pentru câteva zile, ceea ce a dus la arestarea ei și la preluarea îngrijirii copiilor de către autorități.



Pe data de 7 aprilie 2024, polițiștii din Houston au făcut o descoperire șocantă într-un apartament: doi copii, în vârstă de 6 și 8 ani, erau lăsați într-o mizerie incredibilă, iar mirosul de urină era insuportabil.

În jurul lor, resturi de mâncare, gunoi și haine ude erau răspândite pe podea.

Vecinii, îngrijorați de absența mamei lor timp de câteva zile, au alertat autoritățile.

Mama a fost găsită pe o navă de croazieră, cinci zile mai devreme plecată din Florida spre Puerto Rico.

Potrivit raportului poliției, mama nu a cooperat și a mințit despre locul unde se află. Ea a fost ulterior arestată pe 10 aprilie, iar copiii au fost preluați în custodie.

Mama lor nu le-a spus unde se duce sau când se va întoarce

Conform mai multor declarații citate de poliție, această mamă nu este la prima sa abatere de la responsabilitățile părintești.

Copiii, un băiat și o fată, interogați de anchetatori cu privire la incidentul recent, au afirmat că mama lor a plecat de acasă pe 4 aprilie, luând cu ea valizele, fără să le spună unde se duce sau când se va întoarce.

Procurorul districtului 209 din Houston a subliniat gravitatea situației, afirmând că acești copii au fost lăsați nesupravegheați timp de câteva zile, fiind expuși unor pericole evidente.

Lăsați în grija lor, trebuie să se descurce, să se hrănească și să aibă grijă de ei înșiși. Această neglijență deschide calea spre scenarii de coșmar, cu riscul ca cineva să intre în casă sau să fie expuși la vecini cu intenții rele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel