O fetiță de 7 ani scrie scrisori părinților pentru a le arăta că nu îi convine comportamentul lor: „Primim plângeri scrise” / FOTO

Data publicării:
O fetiță de 7 ani scrie scrisori părinților pentru a le arăta că nu îi convine comportamentul lor: „Primim plângeri scrise” / FOTO: freepik.com @dikushin
O fetiță de 7 ani scrie scrisori părinților pentru a le arăta că nu îi convine comportamentul lor: „Primim plângeri scrise” / FOTO: freepik.com @dikushin

Pe Reddit, un site plin de povești interesante, o mamă a povestit despre o scrisoare a fiicei ei de 7 ani.



Când fetița ei se uita la desene animate și mama ei i-a cerut să meargă să se spele, chiar dacă a respectat cererea mamei, tot a scris o scrisoare de plângere, exprimându-și frustrarea că a fost întreruptă.

Mama a vrut să împărtășească pe Reddit aceste momente amuzante, arătând cum fiica ei nu ezită să-și exprime gândurile, chiar și în scris, atunci când este supărată.

„Pentru că nu-mi place să te dezamăgesc, o să mă spăl”

„De fiecare dată când fetița nu este de acord cu o decizie de-a noastră, primim plângeri scrise”, povestește mama pe Reddit.

Pe ultima scrisoare se poate citi: „Văd că vrei să mă spăl, dar chiar vreau să mă uit la Moana (n.r. - numele desenului animat), ca să văd cum se termină. Dar, pentru că nu-mi place să te dezamăgesc, o să mă spăl”.

Sub aceste câteva cuvinte, sunt desenate două zâmbete - cu părul lung la fel: unul trist și celălalt fericit. Cea fericită este pur și simplu tăiată, ca să fie clar că decizia ei a supărat-o cu adevărat.

SURSA FOTO: captură parents.fr

„Un jurnalist în devenire”

Utilizatorii de pe Reddit s-au distrat cu scrisoarea și mulți au apreciat modul în care și-a exprimat sentimentele.

„Wow! E incredibil, un jurnalist în devenire”, a comentat un utilizator.

„Este un nivel foarte bun pentru o astfel de fetiță, sunt impresionat”, a adăugat altcineva.

Câțiva oameni au lăudat și abilitățile părinților.

„Se pare că sunteți niște părinți grozavi, deoarece fiica voastră știe să-și exprime gândurile în modul acesta. Continuați tot așa!”, au afirmat ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel