O mamă a adus pe lume o fetiță chiar în timpul eclipsei totale de Soare. Părinții i-au ales un „nume perfect”

Data publicării:
O mamă a adus pe lume o fetiță chiar în timpul eclipsei totale de Soare. Părinții i-au ales un „nume perfect” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @baby_ink
O mamă a adus pe lume o fetiță chiar în timpul eclipsei totale de Soare. Părinții i-au ales un „nume perfect” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @baby_ink

O mamă  a avut parte de o experiență cu adevărat cosmică atunci când a adus pe lume o micuță în timpul unei eclipse totale de Soare.



Cu o coincidență destul de remarcabilă, mama din Texas a ales să o boteze pe fetiță „Sol”, cu sensul de „soare” în limba spaniolă. Alicia Alvarez, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru emisiunea „Good Morning America” că a vrut să aleagă un nume legat de cer pentru cel de-al doilea copil al ei, având deja un prim născut botezat „Luna”, conform ABC News.

„Mi-a plăcut cum sună 'soare' și 'lună'. Mi-am spus: 'Oh, este un nume perfect'. Faptul că s-a născut în timpul unei eclipse a fost cu totul neașteptat”, a spus Alicia.

Aceasta a adăugat că a intrat în travaliu mai devreme decât se aștepta, dar nu s-a gândit că va naște chiar în ziua eclipsei, mult înainte de data prevăzută de medic, care era 17 aprilie.

„Doctorul meu mi-a spus că voi naște în timpul eclipsei și că îmi pot numi fetița 'soare', deoarece deja am acasă o 'lună'. Nu l-am luat prea în serios. Am crezut că glumește”, a povestit Alicia.

În timp ce soarele era eclipsat, o nouă lumină a venit în viața familiei lor

Luni, în timp ce cerul era acoperit de umbra totală a eclipsării solare, soții Alvarez au întâmpinat cu bucurie sosirea celei de-a doua fiice, pe nume Sol Celeste Alvarez.

Sora mai mare, Luna Laura, în vârstă de 4 ani, a fost deja prezentă pentru a-și întâmpina surioara în familia lor.

Mama lor a spus că are în plan să îi povestească lui Sol despre ziua specială a nașterii sale atunci când va fi suficient de mare pentru a înțelege.

„Cred cu tărie că fiecare lucru are semnificația sa. Ea însăși și-a ales numele”, a mai spus mama fericită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel