O mamă a început să „factureze” părinții! A cerut 165 lei mamei unui prieten al fiului ei, care a venit să se joace la ea acasă: „Biscuiți, iaurt, curent...”

Data publicării:
O mamă a început să „factureze” părinții! A cerut 165 lei mamei unui prieten al fiului ei, care a venit să se joace la ea acasă: „Biscuiți, iaurt, curent...” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm
O mamă a început să „factureze” părinții! A cerut 165 lei mamei unui prieten al fiului ei, care a venit să se joace la ea acasă: „Biscuiți, iaurt, curent...” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm

O mamă a provocat o mare controversă pe TikTok când a povestit că a cerut 36 de dolari (aproximativ 165 lei) de la părinții unui prieten al fiului ei, care a venit să se joace la ea acasă. 



În clipul său, Brianna Weimar, o mamă din SUA de 33 de ani, întreabă comunitatea dacă a greșit trimițând o factură prin intermediul unei aplicații de plată mobilă mamei prietenului fiului ei pentru timpul petrecut la ea acasă.

Ea explică că a ținut evidența tuturor lucrurilor pe care le-a folosit prietenul fiului ei pentru a estima costul vizitei.

A notat tot ce a mâncat și băut copilul, precum și cantitatea de săpun folosită, fără a uita nici de electricitate!

Această postare a stârnit o dezbatere aprinsă pe TikTok.

„Serios? Mulțumesc pentru ospitalitate”

Pe neașteptate, cealaltă mamă a răspuns, conform capturilor de ecran prezentate de utilizatorul TikTok: „Am primit 'factura ta'. 36 USD pentru gustări și rechizite? Serios? Sper că vă place micul vostru sistem de creștere a prețurilor. Mulțumesc pentru ospitalitate.”

Această replică nu a fost pe placul lui Brianna Weimar, care a descris-o ca fiind „nepoliticoasă”.

Merită menționat că gazda a fost extrem de atentă la detalii, luând în considerare cele mai mici acțiuni ale prietenului fiului său care i-au implicat cheltuieli.

„Au jucat jocuri video timp de 45 de minute, așa că am calculat costul energiei electrice pentru această activitate și l-am împărțit la doi”, explică ea.

Și asta nu este tot: ea menționează că prietenul fiului ei a vărsat suc pe covor, așa că a perceput o taxă de curățenie care include nu doar produsele folosite, ci și timpul pe care l-a petrecut pentru a curăța mizeria.

Cheltuielile pe care le-a cerut de la cealaltă mamă

Pungă de biscuiți: 3 USD

Iaurt de băut: 2 USD

Trei pompe de săpun: 1 USD

Două sucuri mici: 4 USD

Zece minute de utilizare a pixurilor cu pâslă: 2 USD

45 de minute de energie electrică pentru jocuri video: 5 USD

Două bețișoare de carne uscată de tip „beef jerky”: 6 USD

O înghețată: 3 USD

Taxa de curățare covor: 10 USD

Total: 36 USD

După această enumerare, ea explică că a început să „factureze” părinții altor copii care au venit la ea acasă din cauza creșterii costului vieții.

Ea chiar menționează că a creat o foaie de calcul pentru a estima costurile fiecărei activități și alimente consumate.

„Prețurile la alimente cresc încontinuu. Mă găsesc mereu cumpărând gustări pentru copiii mei după ce prietenii lor vin în vizită”, spune ea.

„Un mod perfect de a distruge toate prieteniile fiului tău”

Această postare a provocat numeroase reacții din partea internauților, șocați de această abordare.

„Vizitele prietenilor susțin prieteniile. Prieteniile nu sunt tranzacționale”, a comentat o persoană.

„Un mod perfect de a distruge toate prieteniile fiului tău”, a adăugat altcineva.

„Eu cred că atunci când am oaspeți, ofer masa, băutura, filmul, gustările, jucăriile etc. Sper să primesc același tratament când eu sau copilul meu suntem invitați undeva”, a declarat un alt utilizator TikTok.

Rămâne un mister: este aceasta o poveste reală? Mențiunea #satire apare în comentariile videoclipului. Orice ar fi, Brianna Weimar pare să fi răspuns cu seriozitate la comentariile primite...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel