Poliția caută părinții a trei bebeluși care au fost înfășurați în pungi și pături, apoi abandonați în parcuri

Data publicării:
Poliția caută părinții a trei bebeluși care au fost înfășurați în pungi și pături, apoi abandonați în parcuri / FOTO IULSTRATIV: freepik.com @EyeEm
Poliția caută părinții a trei bebeluși care au fost înfășurați în pungi și pături, apoi abandonați în parcuri / FOTO IULSTRATIV: freepik.com @EyeEm

Poliția caută părinții a trei bebeluși care au fost înfășurați în pungi de cumpărături și pături, apoi abandonați în estul Londrei în ultimii șapte ani.



Luni, un tribunal a dezvăluit că bebelușul Elsa, găsit într-un parc în luna ianuarie, este sora a doi alți nou-născuți, a raportat PA Media, potrivit CNN. Sora și fratele Elsei, care au fost numiți în media locală cu pseudonimele Roman și Harry, au fost abandonați în apropiere în 2017 și 2019.

Toți trei bebelușii au fost găsiți în viață și au primit rapid îngrijiri, cei doi mai mari fiind ulterior adoptați, potrivit PA Media.

Poliția a făcut apel la mamă să se prezinte

Totul a început în septembrie 2017, când Harry a fost găsit înfășurat într-o pătură într-un parc mic. Poliția a făcut apel la mamă să se prezinte, dar aceasta nu a făcut-o niciodată.

Un an și jumătate mai târziu, Roman a fost găsită într-un alt parc din apropiere, înfășurată într-o pătură și o pungă de cumpărături. „Copilul avea fruntea înghețată... a început să ningă la scurt timp după aceea”, a spus bărbatul care a descoperit-o și a alertat poliția, pentru BBC în 2019.

Iar în ianuarie acest an, Elsa a fost găsită la o mică distanță de aceeași locație. Ea a fost descoperită, înfășurată în prosoape, de un plimbător de câini chiar după ora 21:00, a spus poliția la acea vreme.

La fel ca sora ei, Roman, Elsa a fost lăsată în temperaturi foarte reci în luna ianuarie. Poliția Metropolitană a spus la acea vreme că era „foarte probabil” ca Elsa să se fi născut în urma unei „sarcini ascunse”, conform PA Media.

Testele ADN au relevat că cei trei bebeluși sunt rude

La o săptămână după ce Elsa a fost găsită, poliția a făcut un apel pentru ajutor în identificarea „unei femei văzute purtând un palton mare și negru, cu o eșarfă deschisă la culoare în jurul gâtului” și un rucsac în spate, cu puțin timp înainte de descoperirea bebelușului.

„Încă se crede că aceasta ar putea deține informații importante despre cum a ajuns Elsa în locul unde a fost găsită”, a spus poliția.

Testele ADN au relevat că cei trei bebeluși sunt rude.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel