Primele imagini după ce Radu Ayan, copilul de 2 ani dispărut în Botoşani, a fost găsit: „Era speriat, ud și desculț, la minus 5 grade!” / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Primele imagini după ce Radu Ayan, copilul de 2 ani dispărut în Botoşani, a fost găsit: „Era speriat!” / FOTO: colaj capturi Facebook @IPJ Botoșani
Primele imagini după ce Radu Ayan, copilul de 2 ani dispărut în Botoşani, a fost găsit: „Era speriat!” / FOTO: colaj capturi Facebook @IPJ Botoșani

Radu Ayan, băiețelul în vârstă de 2 ani care a fost căutat masiv după ce a dispărut în județul Botoșani, a fost găsit în viață, o veste care a adus un val de ușurare în comunitatea locală. 



Cu o mobilizare impresionantă a oamenilor, peste 200 de persoane au căutat copilul, eforturile au dat roade atunci când trei polițiști au găsit micuțul la aproximativ trei kilometri distanță de punctul de plecare.

Înghețat, ud și desculț, cu ochii plini de teamă, copilul s-a sprijinit de un copac și, cu ultimele puteri, a strigat după salvatori, relatează Observator. „I-am auzit vocea. Era sprijinit de un copac, între vreascuri uscate, obosit. Dar a avut totuşi puterea să strige la noi. Probabil ne-a auzit şi noi am facut zgomot. L-am strigat. Nu era lovit, era îmbrăcat aşa cum a plecat de acasă, fără papuci în picioare. Am alergat către el, am strigat la el să stea pe loc. Nu vă pot exprima în cuvinte, sunt emoţionat. Am doi copii, fapt care m-a facut să nu stau acasă şi să ies la căutări”, a spus polițistul, conform sursei citate. 

Momentul descoperirii a fost unul de bucurie și emoție, după ore de neliniște și incertitudine. Radu Ayan, micuțul rătăcit, va fi acum transportat la spital pentru a fi supus investigațiilor medicale, asigurându-se că starea lui de sănătate este stabilă.

„Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei!

Cei trei polițiști l-au găsit pe Aryan în pădure dupa 24 de ore de când a fost sesizată dispariția. Acesta era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească pe colegii noștri.

Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile de căutare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, voluntari și jurnaliști!”, a scris IPJ Botoșani pe pagina de Facebook.

Peste 200 de persoane au participat la căutare

Peste 200 de persoane, printre care forțe de ordine, voluntari și câinele de urmă din cadrul Poliției de Frontieră, au participat la eforturile de căutare a copilului dispărut. Operațiunea de căutare a fost una amplă și complexă, implicând resurse variate și tehnologie de vârf pentru a acoperi terenul vast și dificil.

Căutările au continuat și în timpul nopții de duminică spre luni, iar luni dimineața, numărul forțelor de ordine implicate a crescut, depășind 200 de persoane. În sprijinul eforturilor de căutare au venit structurile Ministerului Afacerilor Interne din mai multe județe, inclusiv Inspectoratele Județene de Jandarmi Neamț, Suceava, Iași și Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel