Și-a lăsat copiii la școală și a intrat în comă. O mamă s-a trezit 5 ani mai târziu: „Când a aflat vârsta noastră, i s-a frânt inima. A început să plângă!”

Data publicării:
Și-a lăsat copiii la școală și a intrat în comă. O mamă s-a trezit 5 ani mai târziu: „Când a aflat vârsta noastră, i s-a frânt inima. A început să plângă!” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @alexgrash
Și-a lăsat copiii la școală și a intrat în comă. O mamă s-a trezit 5 ani mai târziu: „Când a aflat vârsta noastră, i s-a frânt inima. A început să plângă!” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @alexgrash

După un accident grav, viața unei mame a luat o întorsătură dramatică. 



Jennifer Flewellen, din Michigan, SUA, a fost implicată într-un accident de mașină care a lăsat-o în comă timp de cinci ani.

Cu toate acestea, mama ei, Peggy, nu și-a pierdut niciodată speranța că fiica ei se va trezi.

La 41 de ani, Jennifer s-a trezit și și-a putut revedea familia, inclusiv pe cei trei băieți ai ei, care acum sunt mari.

„Când a aflat vârsta noastră a început să plângă”

În ziua accidentului, Jennifer și-a lăsat cei trei copii la școală. Pe drumul spre serviciu, a lovit un stâlp și a intrat în comă.

Când și-a recăpătat conștiența, a descoperit că băieții ei au crescut: Skylar, în vârstă de 21 de ani, Daeton, în vârstă de 19 ani, și Julian, care acum are 17 ani. Cei doi mai mari au absolvit liceul și și-au început viața de adulți.

Pentru această mamă rănită de viață, șocul a fost copleșitor: „I-am spus că sunt Juju și ochii i s-au luminat de genul: 'Uau, asta e fasolea mea Juju'. Dar când a aflat vârsta noastră și alte detalii, i-a frânt inima. A început să plângă”, a dezvăluit Julian pentru People.

Mama lui Jennifer nu a încetat niciodată să spere: „La început, când s-a trezit, m-am speriat pentru că râdea, și nu făcuse niciodată asta. Visul mi-a devenit realitate”.

Un fond de premii pentru o nouă viață

De acum încolo, Jennifer se va concentra asupra procesului lung de recuperare. Nu mai poate merge și întâmpină dificultăți în comunicare.

„Ne dorim să achiziționăm o dubă specializată pentru persoanele cu dizabilități, care să o ajute în diverse activități, cum ar fi programările și terapia, și să îi ofere oportunitatea de a ieși și de a interacționa cu oamenii, după ce a petrecut ani de zile imobilizată la pat. De asemenea, vom încerca să facem ajustări în locuința ei pentru a o face mai accesibilă persoanelor cu dizabilități”, a explicat fratele lui Jennifer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel