„Tati, nu pot să o trezesc pe mami” O fetiță de 3 ani, nevoită să facă față unei realități cumplite: Mămica ei Laura zăcea fără viață în pat

Data publicării:
„Tati, nu pot să o trezesc pe mami” O fetiță de 3 ani, nevoită să facă față unei realități cumplite Mămica ei Laura zăcea fără viață în pat / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @master1305
„Tati, nu pot să o trezesc pe mami” O fetiță de 3 ani, nevoită să facă față unei realități cumplite Mămica ei Laura zăcea fără viață în pat / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @master1305

O tragedie a avut loc într-un mic orășel din Marea Britanie.



O fetiță de numai trei ani a fost martora unei scene cumplit de tristă. Micuța Ava și-a găsit mama, Laura Whittingham, în pat, fără suflare, după ce aceasta a murit în timpul somnului. Cu inimioara plină de nevinovăție, Ava a încercat cu priceperea unui copil să-și trezească mama. Din păcate, micuța nu înțelegea ce se petrecea, crezând că Laura doar dormea adânc.

Laura nu s-a trezit să-și pregătească copiii pentru școală, iar mica Ava a fost nevoită să facă față unei realități cumplite pentru o inimă atât de tânără. 

Citește și „Este o bucățică din el!” O mamă, scrisoare către hoțul bicicletei fiului ei: „Pentru el, e o sursă de bucurie, aventură și libertate”

Laura nu s-a mai trezit niciodată

Soțul Laurei, Carl, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit că s-au băgat la culcare în mod obișnuit. Râdeau și glumeau, se uitau pe TikTok și se bucurau de timpul petrecut împreună. Nimic nu părea să anunțe tragica întorsătură pe care viața lor avea să o ia. Însă, a doua zi dimineață, Laura nu s-a mai trezit niciodată.

Micuța lor nu a putut să-și trezească mama, iar când Carl a ajuns acasă, a fost confruntat cu o realitate greu de înțeles: soția lui a căzut într-un somn adânc din care nu avea să se mai trezească: „Tati, nu am putut să o trezesc pe mami”. Această tragedie lasă în urmă o durere inimaginabilă și trei copii care vor crește fără prezența caldă a mamei lor.

Vezi și Doi părinți din Israel s-au sacrificat pentru gemenii lor: Au reușit să-și salveze fetițele înainte ca teroriștii Hamas să intre în casa lor

Copiii au trebuit să aleagă un sicriu pentru mama lor

Carl a mărturisit cu tristețe: „Amândoi ne-am culcat devreme în acea noapte. Ne-am uitat pe TikTok și râdeam, apoi am glumit pe seama a ceea ce vedeam la televizor. Totul părea normal. Am plecat la serviciu la 6 dimineața. Nu m-am dus niciodată să o verific înainte să plec. Nu am sărutat-o pentru că era atât de devreme, iar ea se plângea de obicei când făceam asta”.

În urma acestei tragedii, familia rămâne îngrozită de durere. Copiii au vrut să aleagă un sicriu pentru mama lor. Soțul Laurei a povestit cu inima frântă: „Ava a vrut un sicriu roz și strălucitor. Mia, deși nu poate vorbi, a ales unul mov strălucitor. Durerea lor este de nedescris.”

Această poveste adânc cutremurătoare ne amintește cât de fragile poate fi viața și ne îndeamnă să prețuim fiecare zi alături de cei dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: copil mama marea britanie parinti tata





DC Media Group Audience
pixel